Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

      Nema komentara na Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

Oglas

 

Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

Vidite ih svuda oko sebe. Na putu do posla uočite nebrojeno mnogo plakata s njima, na pauzi za ručak, kada otvorite časopise tu su reklame s njima, članci ili intervjui, navečer ih gledate na tv-u. Poznate osobe su svuda oko nas.

Sigurno ste se zapitali što oni rade/jedu/piju da mogu uvijek izgledati tako svježe.

Ovo su neke od njihovih tajni:

ljepota - izgled poznatih osoba– Oni troše mnogo novaca na stiliste, šminkere, frizere, te se u javnosti ne pojavljuju bez korištenja njihovih usluga.

ljepota - izgled poznatih osoba– Što su poznatiji to više dobivaju na korištenje  odjeću, cipele i accessories koji su dizajnirali najpoznatiji kreatori.

ljepota - izgled poznatih osoba– Svi imaju osobne trenere koji im pomažu održati fit tijelo.

ljepota - izgled poznatih osoba– Imaju financijske mogućnosti za korištenje najskupljih kozmetičkih proizvoda. Koriste vrhunsku kozmetiku i šminku.

ljepota - izgled poznatih osoba– Njihove dijete su pod strogim nadzorom profesionalnih nutricionista. Također oni si mogu priuštiti kuhare koji će im svakodnevno pripremati uravnoteženu prehranu posebno namijenjenu njima.

ljepota - izgled poznatih osoba– Redovito idu na SPA tretmane gdje se njihova koža obnavlja, masira, odstranjuju mrtve stanice…

ljepota - izgled poznatih osoba– Dosta su pažljivi kada je ultraljubičasto zračenje u pitanju, nose šešire, velike sunčane naočale i sredstva s visokim zaštitnim faktorom.

ljepota - izgled poznatih osoba– Oči su vrlo važne kada je u pitanju procjena dobi. Mnoge  zvijezde estetskim operacijama se rješavaju podočnjaka i bora.

ljepota - izgled poznatih osoba– Botoks i injekcije kolagena dosta su učestale kod poznatih osoba.

ljepota - izgled poznatih osoba– Na foto-seansama njihovo lice je uvijek vrhunski našminkano, a nakon toga slike se dodatno retuširaju kako na njima ne bi bilo ništa što ne izgleda savršeno.

Odgovori

*