Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

Oglas

 

Kako poznate osobe mogu izgledati toliko mlado

Vidite ih svuda oko sebe. Na putu do posla uočite nebrojeno mnogo plakata s njima, na pauzi za ručak, kada otvorite časopise tu su reklame s njima, članci ili intervjui, navečer ih gledate na tv-u. Poznate osobe su svuda oko nas.

Sigurno ste se zapitali što oni rade/jedu/piju da mogu uvijek izgledati tako svježe.

Ovo su neke od njihovih tajni:

ljepota - izgled poznatih osoba– Oni troše mnogo novaca na stiliste, šminkere, frizere, te se u javnosti ne pojavljuju bez korištenja njihovih usluga.

ljepota - izgled poznatih osoba– Što su poznatiji to više dobivaju na korištenje  odjeću, cipele i accessories koji su dizajnirali najpoznatiji kreatori.

ljepota - izgled poznatih osoba– Svi imaju osobne trenere koji im pomažu održati fit tijelo.

ljepota - izgled poznatih osoba– Imaju financijske mogućnosti za korištenje najskupljih kozmetičkih proizvoda. Koriste vrhunsku kozmetiku i šminku.

ljepota - izgled poznatih osoba– Njihove dijete su pod strogim nadzorom profesionalnih nutricionista. Također oni si mogu priuštiti kuhare koji će im svakodnevno pripremati uravnoteženu prehranu posebno namijenjenu njima.

ljepota - izgled poznatih osoba– Redovito idu na SPA tretmane gdje se njihova koža obnavlja, masira, odstranjuju mrtve stanice…

ljepota - izgled poznatih osoba– Dosta su pažljivi kada je ultraljubičasto zračenje u pitanju, nose šešire, velike sunčane naočale i sredstva s visokim zaštitnim faktorom.

ljepota - izgled poznatih osoba– Oči su vrlo važne kada je u pitanju procjena dobi. Mnoge  zvijezde estetskim operacijama se rješavaju podočnjaka i bora.

ljepota - izgled poznatih osoba– Botoks i injekcije kolagena dosta su učestale kod poznatih osoba.

ljepota - izgled poznatih osoba– Na foto-seansama njihovo lice je uvijek vrhunski našminkano, a nakon toga slike se dodatno retuširaju kako na njima ne bi bilo ništa što ne izgleda savršeno.

Odgovori

*