Krema za ruke protiv starenja kože

 

Krema za ruke protiv starenja kože

ljepota - Krema za ruke protiv starenja kožeKada birate antiaging kremu za ruke trebate izabrati onu s najnaprednijim anti-aging koristima koja će ublažiti naboranu kožu ruku, jer nije lice jedino mjesto na kojem se pokazuju godine. Koža ruku jednako je sklona borama kao i koža lica.

ljepota - Krema za ruke protiv starenja kožeStoga kreme za ruke trebaju ponuditi hidrataciju, zaštitu od sunca, vitamine, minerale i esencijalna ulja koja poboljšavaju kvalitetu kože ruku.

ljepota - Krema za ruke protiv starenja kožeAnti-aging kreme za ruke dolaze  u nekoliko različitih varijanti. Postoje kreme koje se nanose na cijelu ruku, dok se druge nanose samo na područja oko noktiju. Također postoje kreme koje se usredotočuju na samo jedan problem (npr. pigmentacijske mrlje), dok druge nude cjelokupniju, ali umjereniju njegu.

ljepota - Krema za ruke protiv starenja kožeZanoktitice i koža oko noktiju često je veći problem s godinama. Ali uz pomoć ciljanih krema i dobre manikure taj problem možete uspješno riješiti. Što su vam nokti i zanoktice uredniji to ruke izgledaju mlađe.

ljepota - Krema za ruke protiv starenja kožeIako štetno djelovanje sunca na ruke nije vidljivo sve do zrelije dobi, kreme sa zaštitnim faktorom preventivno će djelovati u sprečavanju isušivanja kože ruku i boranja. Zbog toga, nevažno koliko godina imali tražite kremu sa zaštitnim faktorima kako biste svoje ruke zaštitili od daljnjeg štetnog djelovanja sunca.

Neke od popularnih krema za ruke sa antiageing sastojcima su:

Ultra Repair Cream Intense Hydration – Krema za ruke protiv starenja kože
Strivectin Volumizing Hand Treatment – Krema za ruke protiv starenja kože
Algenist Genius Liquid Collagen Hand Cream – Krema za ruke protiv starenja kože
Mario Badescu Special Hand Cream With Vitamin E   – Krema za ruke protiv starenja kože
Perricone MD Cold Plasma Plus+ Hand Therapy   – Krema za ruke protiv starenja kože
Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm  – Krema za ruke protiv starenja kože
Lano Lemon Hand Cream Intense – Krema za ruke protiv starenja kože
NIP+FAB Glycolic Fix Hand Renew Cream   – Krema za ruke protiv starenja kože
The Chemistry Brand Intense Youth Complex Hand Cream  – Krema za ruke protiv starenja kože

Ostavite komentar

*