27. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Češnjak i starenje

Češnjak ima fascinantne zdravstvene osobine i gotovo nevjerojatno anti-aging sastojke.

Češnjak i starenje

ljepota - Češnjak i starenjeČešnjak ima fascinantne zdravstvene osobine i gotovo nevjerojatne anti-aging sastojke. Stotinama, pa i tisućama godina češnjak se smatra vrlo vrijednim sastojkom svake tradicionalne biljne ljekarne jer štite organizam od mikroba.

ljepota - Češnjak i starenjeČešnjak ima protuupalne, antibakterijske i antivirusne agente. Sprečava odumiranje stanica, jača krv i sprječava infekcije. Češnjak je antioksidant, te pomaže organizmu u borbi protiv slobodnih radikala.

ljepota - Češnjak i starenjeKako starimo imunitet tijela opada, te su stariji ljudi skloni infekcijama i češće se razbolijevaju, a tu uskače češnjak sa svojim djelovanjem.

ljepota - Češnjak i starenjeČešnjak je nabolje jesti svjež. Jedan režanj češnjaka, ujutro na prazan želudac odličan je način da započnete dan i da iskoristite maksimalne prednosti češnjaka. Češnjak naravno možete jesti i pripreman u raznim jelima.

ljepota - Češnjak i starenjeU današnje vrijeme mogu se kupiti u ljekarnama suplementi češnjaka iz kojih je izvučen miris.

Vezano:

Češnjak u prirodnom liječenju – Prirodni lijek

Kako mlijekom neutralizirati miris češnjaka