Novi miris: s.Oliver Scent of You

Novi miris: s.Oliver Scent of You

Čarobni trenutak kad se sretnu pogledi dviju duša i kad je velika sreća nadomak ruke. Kad slučajnost postane sudbinom te se u pravo vrijeme nađete na pravome mjestu. Katkad se čini da u ljubavi viša sila upleće svoje prste – samo nekoliko trenutaka kasnije i bilo bi prekasno. A što ako te trenutke uvijek možemo nositi sa sobom? Miris koji nas svaki dan obavija može biti ključ kojim ćemo otvoriti vrata nezaboravnih trenutaka. Novi senzualni mirisi za žene i muškarce s.Oliver Scent of You slave te navodno slučajne susrete, ta očaravajuća iznenađenja i neopisivi prvi dojam – kao da je to sudbina unaprijed odredila.

U zraku se osjeća čarolija

Mirisi nam otključavaju skrivena blaga: sjećanja. Od naša četiri osjetila osjet mirisa je najneposrednije povezan s unutarnjim slikama posebnih ljudi ili trenutaka. Nevažno je je li riječ o percepciji mirisa u prolazu, intenzivnom, bliskom doživljaju mirisa koji pripada nekoj osobi ili pak mirisu pulovera ili šala zbog kojeg odmah pomislimo na osobu koja ga nosi. Mirisi zavode, bude asocijacije, bude emocije. Stoga mirise sasvim svjesno rabimo kako bismo ostavili senzualan potpis: ženski miris s.Oliver Scent of You stapa se s kožom te je čaroban pratitelj svakog ponovnog susreta; muški se miris pamti zbog svojih posebnih sastojaka te se vrlo lako ponovno prepoznaje. Oba mirisa naglašavaju čaroliju posebnih trenutaka i sigurnost da će sve u životu ispasti kako treba.

Ženski miris

Ženstvena kompozicija odiše svježinom s blistavom gornjom notom mandarine i kruške, koja dolazi do izražaja zahvaljujući cvjetnom buketu ruže, božura i jasmina u srednjoj noti. Miris dodatno obogaćuje kombinacija bijelog mošusa, sandalovine i pačulija čime ova luksuzna kompozicija dobiva elegantan i kremast završetak.

Gornja nota
Mandarina
Sočna kruška
Crni ribiz

Srednja nota
Ruža
Jasmin
Božur

Donja nota
Sandalovina
Pačuli
Mošus

Muški miris

Posebnu svježinu prvog mirisnog dojma ove muške kompozicije možemo zahvaliti kombinaciji lavande i grejpa, koja je obogaćena cvijetom naranče, muškatnom kaduljom i kumarinom u srednjoj noti te zaokružena zemljanim drvima u bazi aromatično-muževnog mirisa.

Gornja nota
Lavanda
Grejp

Srednja nota
Cvijetom naranče
Muškatna kadulja kumarin

Donja nota
Cashmeran
Sandalovina
Mahovina

Serija mirisa bit će dostupna u trgovinama krajem kolovoza 2022. godine.


Komentari

Odgovori

*