Ostanite zauvijek mladi uz inovativne NIVEA Cellular Expert Lift proizvode

Na terasi šarmantnog “A most unusual gardena” u retro izdanju NIVEA je medijskim predstavnicima te influencerima predstavila novu Cellular Expert Lift liniju. Uzvanici su uz hitove 80-ih imali priliku isprobati nove proizvode i pritom se dobro zabaviti. Kiša nije uspjela pokvariti raspoloženje, a dodatak zabavi bili su fliper aparat i šećerna vata koji su sve prisutne vratili u mladost. Anita Bogataj Melihen, senior brand manager za regiju Adriatic, objasnila je kome su namijenjeni novi proizvodi, koje su njihove prednosti te predstavila novog superheroja koji se krije u 3 x jačem anti-age djelovanju NIVEA Cellular Expert Lift linije.

Svi bismo voljeli magično sačuvati mladolik izgled lica i uživati u njemu cijeli život. U određenim godinama dođe trenutak kada naš odraz u ogledalu nije onaj koji priželjkujemo. Priroda ima svoja pravila i s vremenom se ipak moramo pomiriti da se s godinama procesi obnavljanja kože značajno usporavaju te se proizvodnja kolagena smanjuje. Koža gubi svoju prirodnu elastičnost, a time i sposobnost da zadrži “svoj oblik” što ima za posljedicu da konture lica postaju sve manje izražene, koža postaje opuštenija, a bore sve dublje i izraženije.

Da ponovimo lekciju, starenje je proces koji ne možemo spriječiti, ali ga možemo usporiti zahvaljujući inovativnoj formuli novih NIVEA Cellular Expert Lift proizvoda koji djeluju protiv znakova starenja kože na mjestima gdje su oni najvidljiviji. Samo 4 sata nakon upotrebe potiču stvaranje kolagena u stanicama i pomažu obnoviti čvrstoću kože.

Istraživači u NIVEA laboratorijima otkrili su na koji je način moguće potaknuti kožu na prirodni proces obnove stanica i na temelju najnovijih znanstvenih otkrića razvili su formulu za NIVEA Cellular Expert Lift proizvode za njegu kože koji se temelje na vrlo učinkovitoj kombinaciji čistog bakuchiola i dvije različite vrste hijaluronske kiseline.

Bakuchiol, novi heroj anti-age njege za kožu stoljećima se koristi zbog svojih ljekovitih svojstava. Ova biljna zamjena za retinol ima nevjerojatan učinak; zahvaljujući njemu NIVEA Cellular Expert Lift proizvodi za dnevnu i noćnu njegu potiču stvaranje kolagena za 48% u samo 4 sata nakon primjene te značajno poboljšavaju čvrstoću kože.

 • Vidljivo čvršća i elastičnija koža
 • Preoblikovane konture lica
 • Smanjuje duboke bore
 • Sadrži čisti bakuchiol i dvije vrste hijaluronske kiseline

Probudite se s obnovljenom kožom i mlađim izgledom uz NIVEA Cellular Expert Lift noćnu kremu! Zvuči nevjerojatno? Prepustite se moćnoj kremi koja djeluje već nakon 4 sata primjene! Čisti bakuchiol u kratkom će vremenu potaknuti stvaranje kolagena u vašim stanicama dok će istovremeno, formula obogaćena mikro i makro hijaluronskom kiselinom, poznatima po svom hidratantnom i zaglađujućem učinku, pomoći u vidljivom smanjenju dubokih bora.

 • Potiče prirodni proces obnove i regeneracije kože tijekom noći
 • Jača zaštitni sloj kože i barijeru kako bi se spriječili daljnji znakovi starenja
 • Konture lica su ponovo izražene
 • Već nakon 1 tjedna upotrebe koža je osjetno elastičnija

Upotpunite svoju rutinu njege za kožu mladolikog izgleda uz NIVEA Cellular Expert Lift Sculpting sheet masku za lice. Kao i NIVEA Cellular Expert Lift dnevna i noćna krema, sadrži čisti bakuchiol koji 4 sata nakon upotrebe potiče stvaranje kolagena u stanicama i pomaže obnoviti čvrstoću kože. Preoblikujte konture svoga lica kontinuiranom upotrebom i učinite vašu kožu vidljivo elastičnijom. Za još bolji efekt krioterapije stavite masku prije upotrebe 10 minuta u hladnjak.

 • Inovativna formula s čistim bakuchiolom i hijaluronskom kiselinom
 • Popunjava bore, učvršćuje i zaglađuje kožu
 • Preoblikuje konture lica

Dostupno od rujna 2022.


Komentari

Odgovori

*