24. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Elemis kozmetika – top 5 proizvoda

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda

Elemis kozmetika – top 5 proizvoda

Poznati britanski brand kozmetike ELEMIS kombinacijom prirodnih sastojaka i vrhunske tehnologije postao je popularan širom svijeta.
Elemis kozmetika obuhvaća širok spektar proizvoda, a izdvojili smo neke od najpopularnijih i najboljih proizvoda ukoliko se pitate što iz kolekcije Elemis isprobati.

Često se kod nekog ili skoro svakog branda istaknu određeni proizvodi koji su najpopularniji, te su često to i prvi proizvodi od koji se može krenuti kako bi se upoznao neki brand.

Elemis kozmetika

Elemis Pro-Collagen Marine Cream – krema za njegu lica jedan je od najpopularnijih proizvoda branda Elemis. Krema protiv bora odličan izbor za suhu kožu lica, ali i za sve ostale tipove. Pro collaagen linija proizvoda, a posebno ova krema je jedan od prvih proizvoda koji se nametnuo i osvojio brojne ljubitelje kozmetike, posebno one sa suhom kožom, ali i one koji traže anti ageing efekt.

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash – gel za umivanje lica koji odgovara i suhoj koži budući da ne isušuje. Otklanja šminku, ali i sve nečistoće s lica. Prednost ovog gela je temeljito čišćenje lica bez isušivanja.

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm – balzam za skidanje šminke

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda

Elemis balzam za skidanje šminke je jedan od popularnih proizvoda, koji danas već dolazi u nekoliko varijanti prilagođenih različitim tipovima kože.

Elemis Pro-Collagen Advanced Eye Treatment

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda
Elemis Soothing Apricot Toner

Elemis kozmetika - top 5 proizvoda

Elemis tonik, slično kao i ostali proizvodi dolaze u različitim varijantama prilagođeni različitim tipovima kože, kako bi ga svatko mogao prilagoditi sebi, ovisno o tome da li traži hidrataciju, umirujući ili hranjivi efekt. Tonik ili osvježavajuće vodice branda Elemis imaju odličan efekt, au z to i predivan miris.

Elemis linije proizvoda

Elemis je brand koji povezuje atrok+materapiju i kozmtiku. Iz branda naglašavaju kako su inovativni globalni brand. Elemis je brand koji postoji 30 godina, dostupni su na globalnoj razini u 45 zemalja.

Elemis naglašava da se u formulaciji njihovih proizvoda zabranjuje preko 2000 potencijalno štetnih sastojaka.

Elemis kozmetika uključuje slijedeće linije proizvoda:

ULTRA SMART Pro-Collagen Skincare – Pro kolagen linija fokusirana je na antiageing njegu kože. Starenje kože je u fokusu i kao i kako usporiti procese starenja te vidljive znakove starenja kože. Uz ove proizvode koža bi trebala biti čvršća i elastičnija.

Pro-Collagen Anti-Ageing Skincare – formulacija ove linije proizvoda fokusira se na hidrataciju kože, te na bore.

Dynamic Resurfacing Skincare – ovo je također jedna od popularnijih linija proizvoda branda Elemis, a posebno njihov gel za umivanje. Ova linija proizvoda sadrži patentirani sastojak Tri-Enzyme tehnologiju. Proizvodi ove linije su fokusirani na sjajan ten.

Peptide 24/7 Skincare – o važnosti peptida u njezi kože nije potrebno posebno govoriti. To je prepoznao i brand Elemis te jednu cijelu liniju proizvoda fokusirao na peptide. Ova linija proizvoda obećava odmoran, blistav te obnovljen ten.

Superfood Skincare – Superfood kolekcija proizvoda za blistavu kožu sadrži balansirajuće probiotike, fermentirane sastojke te ekstrakte super hrane za kožu.

BIOTEC Skin Solutions & Treatments – ciljani tretmani koji daju djelotvorne učinke.

Elemis Pro Collagen Rose Marine linija je novija lijina kojom je brand obilježio 20 godina od lansiranja kultnog proizvoda Pro Collagen Marine kreme za lice, ali i cijele linije Pro Collagen proizvoda. Ova linija oduševljava kako učinkom tako i mirisom ruže.

Osim kozmetike za lice Elemis kozmetika obuhvaća i profesionalnu liniju proizvoda za uporabu u kozmetičkim salonima i SPA centrima.

Elemis kozmetika – proizvodi za skidanje šminke i umivanje

Elemis kozmetika ouhvaća i balmove za skidanje šminke, te preporučuju dvostruko čišćenje lica. Prvi korak bi bio uklanjanje šminke, a drugi čišćenje olica i uklanje dubinskih nečistoća.

Davostruko čišćenje se sastoji od vdije faze te za prvu su prikladni neki od sljedećih proizvoda:
Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter
Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil
Elemis SupeCleansing Micellar Water

Kao drugi korak tu su:
Dynamic Resurfacing Facial Wash
Pro-Collagen Energising Marine Cleanser
Superfood Facial Wash
Superfood Cica Calm Cleansing Foam – prikladna i za osjetljivu kožu
Clarifying Clay Wash – poesbo namijenjen proizvod problematičnoj koži.

Elemis kozmetika – ulja u njezi kože

Ulja za lice i kožu su također jedno od bitnih područja u njezi lica stoga su u Elemisu razvili ulja koja odgovaraju različitim tipovima kože.

Elemis Pro-Collagen Rose Oil – prikladan za sve tipove kože s fokusom na umornu i suhu kožu. Ulje vraća vlažnost i zaglađuje kožu.

Elemis Superfood Facial Oil -ovo ulje je namijenjeno svim tipovima kože. Njegova namjena je da hidratizira, zaglađuje te da njeguje kožu.

Elemis Pro-Collagen Marine Oil – za sve tipove kože koje imaju optrebu za djelovanjem na bore, na suhću kože te potrebu za boljom hidratacijom.

Elemis Pro-Definition Facial Oil – namijenjeno je zreloj koži

Elemis Peptide⁴ Night Recovery Cream-Oil – namijenjeno je umornoj koži kojoj fali balansa.

Ponuda ELemis kozmetike je zaista široka i obuhvaća razlite tipove kože, kao i različita stanja kože.