24. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Betty Barclay Happiness

Voćne note spajaju se s cvjetnim akordima kako bi stvorile živahnu kompoziciju: Betty Barclay Happiness uranja u neusporedivu voćnost koja otvara voćno-cvjetnu kompoziciju sočnom kruškom, slatko-kiselim crnim ribizlom i pikantnom jabukom.

Betty Barclay Happiness

Širok osmijeh oslobađa hormone sreće i povećava naše blagostanje – pritom za unutarnje blaženstvo nije potrebno mnogo, samo vlastiti stav prema sebi i životu. Sačuvati osjećaj opuštenosti čak i kad stvari idu drukčije i ne shvaćati se previše ozbiljno: ovo samoprihvaćanje i ljubav prema sebi čine da blistamo iznutra. A postoji li bolji način da to utjelovite nego s velikim, iskrenim i uzbudljivim osmijehom? Betty Barclay Happiness miris je za snažne i samouvjerene žene koje svojom prirodnom snagom i snagom osmijeha inspiriraju ne samo sebe nego i druge. Žene koje kroče svojim putom pozitivno i samouvjereno i ne boje se pogriješiti ili biti nesavršene – te su tako pronašle ključ prave sreće. Miris Betty Barclay Happiness kao i pripadajući proizvodi za njegu dostupni su od kraja lipnja 2023.

Mirisna životna radost

Voćne note spajaju se s cvjetnim akordima kako bi stvorile živahnu kompoziciju: Betty Barclay Happiness uranja u neusporedivu voćnost koja otvara voćno-cvjetnu kompoziciju sočnom kruškom, slatko-kiselim crnim ribizlom i pikantnom jabukom. U srednjoj noti pozdravlja vas šareni buket prirodnosti s cvjetnim, ženstvenim notama nježne ruže, ljupkog jasmina i senzualne vanilije. Usavršen i nježno zaokružen, buket završava zemljanim jantarom i slatkasto-oporim mošusom.

Biti na vlastitom životnom putu kao žena i odavno ostaviti ideale drugih iza sebe: miris Betty Barclay Happiness odiše radošću pomirenosti sa sobom prema geslu „Happiness is not out there, it’s inside you!”. Miris koji stečenim samopouzdanjem naglašava unutarnju sreću i pušta nas da zablistamo.