23. veljače 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Philips SenseIQ fen posjeduje tehnologiju koja osjeća

Sigurno ste čuli za izreku – „Invest in your hair it's the crown you never take off“ – ona najbolje oslikava zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kosa je simbol ženstvenosti i ljepote, njom izražavamo svoje mišljenje i stav te nas čini jedinstvenima.

Philips SenseIQ fen posjeduje tehnologiju koja osjeća

U novo otvorenom salonu za njegu i styling kose Karmell Atelier održano je predstavljanje revolucionarnog beauty gadgeta za kosu koji je osvojio žene diljem svijeta pa tako i poznate Hrvatice među kojima su Helena Livaković, Rita Rumora, Valentina Čajo, Korana Gvozdić, Ivana Pirizović i Lana Puljić.

Sigurno ste čuli za izreku – „Invest in your hair it’s the crown you never take off“ – ona najbolje oslikava zašto je zdrava, sjajna i lijepa kosa čežnja mnogih žena. Kosa je simbol ženstvenosti i ljepote, njom izražavamo svoje mišljenje i stav te nas čini jedinstvenima.

Zagrebačka stilistica za kosu Mirna Barišić, vlasnica Karmell Ateliera, otkrila je da je jedno od najčešćih pitanja koje joj postavljaju klijentice: kako se boriti protiv suhe i ispucale kose. Uz ciljane proizvode za njegu, otkriva nam, najvažnije je sušilo koje koriste kod kuće. “Sušenje kose može imati negativni efekt na isušivanje vlasi, ali Philips SenseIQ sušilo je u tom segmentu nadmašilo sve druge jer pomoću umjetne inteligencije prati toplinu vlasi te regulira temperaturu sušenja prema tome. Prilagođava se potrebama ravne, kovrčave ili blajhane kose, pruža ženama jedinstveni tretman koji je nužan za zdravlje njihove kose”, kaže Mirna Barišić.

Philips SenseIQ je uređaj za sušenje i stiliziranje kose koji djeluje u dva smjera: prilikom sušenja kose štiti je od oštećenja, ali i primjenjuje optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo što kraće. Ovo je sušilo koje se prilagođava svakoj kosi na način da dok je suši 12 000 puta regulira temperaturu i jačinu puhanja. Zahvaljujući infracrvenoj tehnologiji koja se prilagođava prirodnoj vlažnosti određene kose, ovaj fen ne izvlači vlagu iz kose, već je čuva u vlasi, a rezultat je nježna, prirodno hidratizirana i svilena kosa puna volumena.