29. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

s.Oliver HERE AND NOW

Parfemi nas pozivaju da uživamo u životu svim svojim osjetilima, da svakodnevne situacije doživljavamo otvorenih očiju, te da svjesno primjećujemo i jednostavne male radosti, ali i intenzivne trenutke. Veganska mirisna linija s.Oliver HERE AND NOW bit će dostupna krajem kolovoza 2023.

s.Oliver HERE AND NOW

Odluka srca, da se dugo iščekivano putovanje više ne odgađa. Reći posebnoj osobi što osjećaš za nju – postoji bezbroj situacija u kojima shvatiš: „Ovdje“ i „sada“ je bitno. Stoga su novi ženski i muški mirisi s.Oliver HERE AND NOW izjava ljubavi ovom trenutku. Parfemi nas pozivaju da uživamo u životu svim svojim osjetilima, da svakodnevne situacije doživljavamo otvorenih očiju, te da svjesno primjećujemo i jednostavne male radosti, ali i intenzivne trenutke. Veganska mirisna linija s.Oliver HERE AND NOW bit će dostupna krajem kolovoza 2023.

Ovdje i sada je najbolje vrijeme našeg života

Miris je dio naše osobne umjetnosti. Mi smo vlastiti umjetnici: mi oblikujemo vlastiti život, donosimo vlastite odluke – i odgovorni smo za vlastito blagostanje. To uključuje i odabir vlastitog mirisa! Našim parfemom ističemo svoju osobnost i izražavamo svoje samopouzdanje. Mirisi s.Oliver HERE AND NOW iznenađuju dinamičnom senzualnošću i snagom koja podsjeća na hrabrost da stojimo samopouzdano i oblikujemo vlastiti životni put prema svojim željama.

Ženski miris

Ženski miris s.Oliver HERE AND NOW priča o hrabrosti, snazi, smjelosti i samoodređenju. Ženstvena kompozicija otvara se sočnim notama kruške i šarenilom crne ribizle. Srednje note otkrivaju sjajni cvjetni buket od cvijeta naranče, frezije i ruže. Mošusna nota pomiješana s kremastom vanilijom mirisu daje snažan i izražajan potpis.

Muški miris

Muški miris s.Oliver HERE AND NOW ističe samopouzdane i snažne aspekte vlastite osobnosti. Muška kompozicija otvara se aromatičnom i mirisnom bergamotom, pojačanom elegantnim začinskim akordima borovice i kardamoma. Lavanda i geranija unose živost i stvaraju zanimljiv kontrast snažnoj i mahovinastoj bazom koja sadrži tople note.