29. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

TABAC Wild Beat – Zavodljiv miris za avanturističke noćne provode

TABAC Wild Beat – Zavodljiv miris za avanturističke noćne provode

Bilo da se radi o divljim zabavama, koncertima ili festivalima: uvijek si spreman za nezaboravne noći pune glazbe, veselja i avanture? Onda ti treba privlačan mirisni potpis koji slavi uz ritam jednako dugo kao i ti! Novi miris Tabac Wild Beat traje cijelu noć i daje ti samopouzdanje koje ti je potrebno da se istakneš. Dakle, uhvati aluminijumsku bočicu, poprši i uživaj u svom životnom soundtracku na punoj glasnoći! Vrlo dugotrajna i veganska Eau de Toilette bit će dostupna u trgovinama od kraja kolovoza 2023.

Proširenje asortimana mirisa

Tabac je od 1959. godine jedan od najuspješnijih brandova mirisa za muškarce i prava marka s naslijeđem: autentična, muževna, snažna. Asortiman Tabac obogaćen je novim konceptima u prošlosti, kao što su Tabac Original Craftsman, Tabac Man Gravity i Tabac Man Fire Power. Tabac Barber Shop at Home danas je jedan od najopsežnijih asortimana proizvoda za brijanje, mirisa i njege za muškarce. Tabac Wild Ride prvi put je 2022. predstavio koncept mirisa za mlade nove korisnike: ključne vrijednosti Tabac Originala i atributi “young, wild and free” povezuju nove generacije i potpuno odgovaraju duhu vremena! Od mirisnog ugođaja do dizajna pakiranja – kategorija muških mirisa je osmišljena iznova. Rezultat je posebna serija mirisa u kojoj se izmjenjuju klasične muške i potpuno neočekivane mirisne note, a čije aluminijske bočice vizualno i na dodir predstavljaju inovaciju na mirisnim policama.

Zanosna svježina s jedinstvenom aromom

Aromatično-ambrirani miris dugotrajne svježine – to je Tabac Wild Beat. Već pojedinačne komponente nagovješćuju privlačnost ovog mirisa: ružičasti papar pruža dobro raspoloženje, cvijet naranče veliku privlačnost, dok drvo Gaia naglašava muževnost! U gornjoj noti ananas donosi osvježavajuću lakoću, a srednja nota s lavandom daje senzualnost. U donjoj noti parfem spaja dimne vrste drveta koje će te odvesti u tajanstvenu atmosferu. Intenzivan, beskompromisno muževan miris dugotrajne svježine, nadahnut dugim noćima i ritmom tvog života!