13. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

L’Oreal Paris True Match Roll’on

L’Oréal Paris predstavlja novo iskustvo pri nanošenju pudera - True Match Roll’on. Prvi Roll'on puder kombinira fleksibilan Roll'on aplikator za lakše i preciznije nanošenje te izuzetno finu teksturu koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože, dajući joj pritom prirodan i lijepi ten...

L’Oreal Paris True Match Roll’on

L’Oréal Paris predstavlja novo iskustvo pri nanošenju pudera –  True Match Roll’on.  Prvi Roll’on puder kombinira fleksibilan Roll’on aplikator za lakše i preciznije nanošenje te izuzetno finu teksturu koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože, dajući joj pritom prirodan i lijepi ten.

Rezultat: besprijekorno prekrivanje te 100% ujednačen ten.

Fleksibilan Roll’on aplikator kreiran je posebno za lakše nanošenje teksture kako bi se dobio savršen i ujednačen ten. Ergonomski oblik Roll’on aplikatora napravljen je za bolju prilagodljivost različitim konturama lica. Fleksibilnost omogućava ujednačeno nanošenje čak i na onim teže dostupnim predjelima lica, kao što su područje oko očiju, područje oko nosa,… Mekana spužvica na roleru savršeno se prilagođava linijama lica i nudi ujednačeno nanošenje tankog sloja pudera.

Puder True Match Roll’on namijenjen je onima koji imaju poteškoća s nanošenjem tekućeg ili kompaktnog pudera te se žele riješiti nedostataka klasičnih pudera, kao što su vidljivi prijelaz te neravnomjernost nanosa.

U liniji L’Oréal Paris True Match Roll’on pronaći ćete 4 nijanse, od najsvjetlije do najtamnije.

Pogledajte video na:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=159895600703091&ref=mf

CIJENA OKO 105,90 KN