O čemu ne morate brinuti kada idete na spoj

ljepota-spoj

O čemu ne morate brinuti kada idete na spoj

Naravno da je svaka osoba drugačija i primjećuje neke druge stvari, no, ovo su stvari koje muškarci uglavnom ne primjećuju na ženama:

Nokti – Bitno je da izgledate uredno, no, nije previše važno da li ste išli na manikuru ili odvojili nekoliko minuta kod kuće. Primijetit će samo ekstreme (previše dotjerane nokte – razne boje, šljokice i sl. ili one potpuno neuredne).

Posebno ravnanje, kovrčanje, feniranje kose… – Ukusi se razlikuju i ukoliko točno znate što voli muškarac s kojim idete na spoj nije loše oko toga se malo više i potruditi, no, ukoliko ne znate onda su sve ove gore navedene stvari prilično nevažne, potrudite se da je kosa čista i da miriše.. Sve ostalo je manje važno i ovisi o pojedincu s kojim izlazite.

Trepavice – Nemojte se zamarati sa umjetnim trepavicama jer u većini slučajeva on to neće ni primijetiti ili ćete mu izgledati previše sređeno. Dovoljno je staviti maskaru.

Miteseri – Ne morate se zamarati sitnim malim crnim mrljicama koje oni ni ne primjećuju. Stavite malo pudera kako biste ih prekrili, no, bilo kakvo veće opterećivanje s njima će vam samo stvoriti nervozu, a oni neće ni primijetiti razliku.

Sunčanje – Malo boje svakome dobro dođe, no, to nije stvar koja će na njih ostaviti niti bolji niti lošiji dojam. No, pretjerivanje u sunčanju i narančast ten vam mogu pokvariti prvi dojam.


Komentari

Odgovori

*