Najčešće laži o ljepoti koje čujete od poznatih osoba

Najčešće laži o ljepoti koje čujete od poznatih osoba

Zvijezde uvijek imaju korisne savjete vezane uz ljepotu, no, prilično vam je jasno da puno toga zapravo nije istina. Ovo su najčešće laži koje možete čuti od poznatih osoba:

1.       Blistam zahvaljujući novoj vegan dijeti – Mnoge zvijezde hvale ovu dijetu tako da na prvu pomislite kako je to zapravo ono što vama treba. No, ako pogledate dijetni plan vidjet ćete da je to ipak malo kompliciranije. Većina doktora se slaže da je najbolje slušati svoje tijelo, nekima stvarno odgovara takav način prehrane, no, drugima može prouzrokovati probleme.

2.       Ovo je moja prirodna kosa – Svi već znaju da zvijezde koriste ekstenzije samo ne vole o tome pričati. Osim toga, prije svakog izlaska na crveni tepih njihova kosa se uređuje satima kako bi svaka vlas bila na svome mjestu.

3.       Nemam šminke – Ovo ste već vjerojatno čuli mnogo puta, no, vrhunski vizažisti će isto tako priznati kako im treba više vremena da nekog našminkaju tako da izgleda kao da nema šminke, nego za glamurozan make up.

4.       Potrebno mi je 12 sati sna kako bi dobro izgledala – Nismo svi isti i nije svima potrebno isto sna, najčešće je to između 6 i 9 sati sna, a 12 je ipak malo previše. Većina ljudi si to uopće ne može priuštiti, a stručnjaci kažu kako previše sna ima iste efekte i može vam naškoditi isto kao i manjak sna.

5.       Nakon poroda moje tijelo se vrlo brzo vratilo u normalu – Istina je da većina zvijezda vrlo brzo izgubi višak kilograma, no, rijetko koji priznaju koliko se odriču radi toga. Kate Hudson je priznala da je poslije poroda vježbala 3 sata dnevno. Prosječnoj ženi bez nekih komplikacija prilikom poroda, ukoliko je na zdravoj dijeti, spava 8 sati dnevno, vježba 3-4 puta tjedno trebat će 8 mjeseci do godine dana da se ponovno vrati u formu.


Komentari

Odgovori

*