Izbor tekućeg pudera za masnu kožu

      Nema komentara na Izbor tekućeg pudera za masnu kožu

Oglas

Izbor tekućeg pudera za masnu kožu

Osobe s masnom kožom imaju problem s pretjeranim sjajem kože.  Kada je riječ o masnoj koži važno je odabrati dobar puder koji će kontrolirati sjaj, ali i pomoći da koža izgleda besprijekorno. Za one sklone aknama pogrešan izbor može stvoriti dodatne probleme.

Mineralni puderi su postali vrlo popularan izbor osoba s masnom kožom. Budući da su ti puderi uglavnom u prahu upijaju prekomjerni sjaj kože i daju joj prirodan izgled. Ovakav puder će pomoći vašoj koži da ostane duže mat. Lagani su, ne začepljuju pore i dobar su odabir za kožu sklonu aknama. Mnogi brandovi nude mineralne pudere, tako da vam neće nedostajati izbora.

Također ako imate masnu kožu možete izabrati oil-free liquid tekući puder. Puder s mat finišem pomoći će apsorbirati sjaj kože, a lice će izgledati čisto i glatko. Ova vrsta pudera je laka za korištenje, a dolazi u vrlo različitim nijansama, cijenama i razinama prekrivanja.
Izbjegavajte teške pudere koji će potpuno začepiti vaše pore.

Također, kod izbora pudera za masnu kožu imajte na umu da je za vašu kožu vrlo važan način njege. Ako želite da puder ostane na mjestu morate ga staviti na dobro očišćeno lice. Kao i izbor pudera vama treba biti jako bitan i izbor redstva za skidanje šminke, tonika i hidratantne kreme.

Odgovori

*