Make up savjeti za žene koje nose naočale

Make up savjeti za žene koje nose naočale

I žene koje nose naočale žele izgledati dobro i zavodljivo. Nekima to uspijeva, no, nekima ne baš zbog toga što nemaju nikakvu promjenu u make up-u sa i bez naočala.

Ovo su make up savjeti koji će vam pomoći da izgledate što bolje kada nosite naočale:

– Za početak odaberite okvir koji vam dobro stoji. Pratite trendove i cijene, ali bitno je da se vi dobro osjećate kada stavite naočale, a ne da je isključivo moderan okvir.

– Ukoliko su vaši okviri tamni nemojte koristiti još dodatno i tamne boje sjenila ili crni tuš. Koristite nešto toplije boje poput svijetlo smeđe, bež, blago roze i slično.

– Smanjite korištenje maskare. Kada nosite naočale nemojte stavljati puno slojeva maskare jer će ostaviti suprotan dojam od željenog. No, kada je nanosite pazite da dobro raščešljate trepavice kako bi izgledale prirodno a gusto.

– Pobrinite se za svoje podočnjake. Upravo oni još više dolaze do izražaja kada nosite naočale pa se potrudite što bolje ih prikriti.

– Nemojte zaboravljati na rumenilo. Ono će vašem licu podariti svježiji izgled, a najbolji dojam ćete postići ukoliko koristite rumenilo i ruž/sjajilo iste boje.


Komentari

Odgovori

*