29. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Mirisi za Majčin dan

Mama: Tako jednostavna riječ s toliko značenja...
Mirisi za Majčin dan

Mirisi za Majčin dan

Mama: Tako jednostavna riječ s toliko značenja. Toplina, ljubav i sigurnost – darovi koje majka daje svaki dan. Sad je vrijeme da i njoj nešto vratimo. Bio to miris koji podsjeća na tople proljetne dane ili joj daje smirenost i ravnotežu. Predstavljamo: Betty Barclay pure pastel i s.Oliver Black Label Eau Légère Women. Savršeni pratitelji za svaku mamu!

Svaki dan, majčin dan!

Prekrasan mirisni sastav zamamnog cvijeća i sočna svježina breskve – pure pastel peach od Betty Barclay zaogrniti će sve mame neodoljivim sjajem. Miris pronalazi egzotičnu privlačnost u gornjoj noti s marakujom i grejpom, koji su pojačani komponentama ljubičica i frangipana u srčanoj noti. Donja nota nježno daje osjećaj senzualnosti s vanilijom i kašmirom. S ovim mirisom je svaki dan Majčin dan.

Vrijeme je za pažnju

U svakodvenvici mamama se ćesto ne skrene toliko pažnje koliko su zaslužile. Pomoću mirisa s.Oliver Black Label Eau Légère Women možete joj vratiti svoju ležernost i pokloniti neusporedni luksuz. Note mandarine i rabarbara osvježavaju u gornoj noti mirisa jedinstvenom živošću dok ne pređu u ljupko obilje đurđevka, jasmina i ljubičice. Intenzivni mošus i sandalovina u kombinaciji s orijentalnim jantarom zaokružuju ovaj jedinstveni mirisni sastav. Suverena igra s bezvremenskom elegancijom. Jasna izjava super mame!