29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Uz Avon ovog proljeća možete biti što poželite!

Uz Avon ovog proljeća možete biti što poželite!

Uz Avon ovog proljeća možete biti što poželite!

Uz Avon ovog proljeća možete biti što poželite!Uz Avon ovog proljeća možete biti što god poželite – zvijezda svakog društva, kraljica najboljih ponuda, trendseterica ili business diva – samo  trebate posjetiti Avonov novi microsite www.avoninbloom.com i zabaviti se!

Tako zvijezda svakog društva zna kako biti najomiljenija među prijateljicama i glavna je tema razgovora, a kraljica najboljih ponuda je svjesna da je moguće biti trendi i izgledati glamurozno bez velikih izdataka. Za nju kompromis nije opcija kada su kvaliteta i izgled u pitanju, a njena je prednost  što ima priliku izgledati poput milijun dolara za mnogo manje novca. Business diva je podjednako poslovna i moderna – pravi borac na štiklama koji zna kako ostvariti plan, dok trendseterica uvijek ide ukorak s modnim trendovima i diktira svoja pravila.

Uz Avon ovog proljeća možete biti što poželite!U kojem se god opisu pronašle, možete se upustiti u nagradnu igru te za točan iznos koji imate na raspolaganju pronaći savršenu trendi kombinaciju od po jednog proizvoda iz svake kategorije – šminka, mirisi, njega kože, njega tijela, modni dodaci. Tako svaki tjedan možete osvojiti jednu od 50 vrijednih nagrada, a uz sve to imate priliku otkriti i korisne trikove te sjajne proizvode koji će ovo proljeće učiniti nezaboravnim!

Ovo će proljeće obilježiti i Avonov miris Only Imagine EDP, inspiriran doživljajem proljetnog dana, trenutkom u kojem lagani povjetarac diže u zrak latice cvijeća koje, gledane iz daljine, izgledaju baš poput leptira. Gornjim notama ovog ženstvenog i senzualnog mirisa cvjetno-voćne kategorije dominiraju prirodni ekstrakt zelene jabuke, kupine i maline, u srednjima se kriju ljubičica, ribizl i božur, dok bazu čine mošus, cedar i sandalovina.

Sponzorirani članak