5 savjeta za ljeto u uredu

ljeto-u-uredu

5 savjeta za ljeto u uredu

Teško je izgledati lijepo i svježe i na +30 nakon cijelog dana provedenog u uredu, no slijedi nekoliko savjeta koji će vam pomoći u tome da se na vrijeme pripremite za visoke temperature.

Puder – Tijekom ljetnih mjeseci izbjegavajte pudere. Pronađite odgovarajuće kreme u boji lagane teksture, BB kreme, i sl. (naravno uvijek sa zaštitnim faktorom) jer ćete na vrućinama uz puder izgledati starije, vaše bore će doći do izražaja, a vaše lice neće moći disati pa ćete sebi prouzročiti samo dodatne probleme koje ćete  još dugo rješavati.

Korektor – Ukoliko volite ljetne zabave i šetnje, te duže ostajete budni onda se naviknite na to da u torbici uvijek imate korektor. On će prikriti podočnjake, a vi ćete izgledati svježe i odmorno u svakom trenutku.

Obrazi – Nemojte koristiti isto rumenilo tijekom zime i ljeta. Sada potražite boju koja će više odgovarati na vašu preplanulu put.

Maskara – Ovog ljeta sebi kupite i vodootpornu maskaru. I sami znate koliko maskara koja se razmazuje može pokvariti dojam, potrudite se da se to vama ne dogodi.

Ruž – Sjajila ove sezone nisu moderna kao prije. Umjesto sjajila kupite sebi ruž nešto jače boje koji će vam dati glamurozniji izgled, te ćete uz manje truda izgledati bolje.

Ostavite komentar

*