18. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kada započeti razmišljati o upotrebi anti-aging krema?

Kada trebate započeti razmišljati o upotrebi anti-aging krema?
KENDALL JENNER

Kada trebate započeti razmišljati o upotrebi anti-aging krema?

Onda kada na svojoj koži primijetite prve znakove starenja. Kako starimo naša kože počinje na sebi oslikavati naše iskustvo. Čak ako i koristimo anti-aging vitamine  i suplemente koža lica nam se može činiti starijom nego što jesmo. Kako bismo pobijedili znakove starenja izvana koristimo kreme koje su namijenjene borbi protiv bora i drugih pojava na koži povezanih sa starenjem.

Znakovi starenja se pojavljuju brže na koži koja je isušena i nedostaje joj vlažnosti. U tome leži prvi pozitivan učinak anti-ageing krema. One pružaju nužnu vlažnost. Na taj način koža lica, vrata, dekoltea i ruku čini se svježijom i punijom.

S napretkom tehnologije dodavani su i učinci koje kreme imaju na kožu. Ovisno o sastojcima mnoge anti-aging kreme popunit će već postojeće bore i učiniti ih manje vidljivima. Mnoge anti-aging kreme sadrže i zaštitne faktore koji preventivno čuvaju našu kožu, te mnoge supstance koje se bore protiv slobodnih radikala poput antioksidantnih vitamina.

Zbog toga kada kupujete anti-aging kremu neka vam ove tri stvari budu prioritet: Vlaženje kože, zaštita od sunca i štetnih tvari iz okoliša, te zaštita od slobodnih radikala.

Kreme protiv starenja s prirodnim sastojcima – anti-aging kreme