29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Najljepši mirisi proljeća

Kad priroda prođe kroz nevjerojatne godišnje promjene u ožujku, znamo da je vrijeme za novi početak...

Najljepši mirisi proljeća

 

Kad priroda prođe kroz nevjerojatne godišnje promjene u ožujku, znamo da je vrijeme za novi početak. Osjećamo se nadahnuti: odbacujemo stare životne navike (ili makar pokušavamo), osvajamo nove i bolje – došlo je vreme za promjenu garderobe, a time i mirisa. Jer ništa ne izražava promjenu koliko dah nove note na našoj koži. Sljedeće melodije posebno nam pobadaju ove sezone …

Dosta pozitivnog za tjelo

LIfestyle sa zdravom prehranom, dovoljno vježbanja i balans između poslovnog i privatnog života cilj je za mnogih od nas, ali za dosta nas nije tako lako izvedivo. Postoji mirisna podrška u obliku Lychee & White Mint by Acqua Colonia: Prozirna voćnost ličija – egzotično voće koje ubrzava metabolizam – daje suptilnu slatkoću, dok bijela menta – aromatična biljka mirisa koja djeluje stimulativno – donosi blagu svježinu. Balans između dvije note, što također pomaže pronaći unutrašnju harmoniju.

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint
EdC, 170 ml, 332 kn


Jednostavnost bivanja

Svakodnevni stres može biti prilično mučan. U potrazi za više lakoće i bezbrižnih, živahnih trenutaka, pomaže nam Betty Barclay Bohemian Romance. Nježan cvjetni miris koji nas vraća u romantičnu stvarnost s notama ružičaste paprike i kruške u gornjoj noti, svježim ljiljanom, ružom i jasminom u srednjoj noti, te elegantnim drvetom cedra i kašmira. Hektika svakodnevnice jednostavno je prognala.

Betty Barclay Bohemian Romance
EdT, 20 ml, 162 kn


U trenutku živjeti

Danas razmišljamo o sutra, a jučer smo već o danas – ali živjeti u trenutku često nam je teško. s.Oliver #YOURMOMENT nas ponovo podsjeti da slavimo svaki trenutak života i da svaki trenutak doživljavamo svjesnije. Kod ženskog mirisa voćna nota crne ribizle i breskve podsjeća na sunčano, sretno jutro. Božur, magnolija i ljubičice zajedno tvore čaroban cvijetni ekstrakt. S dozom senzualnosti, kašmirsko drvo i mošusni pamuk nježno zaokružuju mirisno iskustvo. Muška kompozicija dočekuje nas živahnim mandarinama. Baza sandalovine i graha od tonke donosi osnažujuće trenutke. Mirisni duo utemeljen na motu: Pjevaj mi pjesmu života.

s.Oliver #YOURMOMENT Women | Men
EdP, 30 ml, 170 kn