25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Naši mirisni favoriti za međunarodni dan žena

Naši mirisni favoriti za međunarodni dan žena

Velikodušna
Betty Barclay Tender Love

Obožava livade i duge proljete šetnje, uvijek ima dovoljno vremena za sve i misli sa svojim srcem: velikodušne i dobroćudne osoba se instinktivno odlučuje za Betty Barclay Tender Love. Svježa lakoća bergamota i mandarina susreće se s razigranim notama jasmina i frezije. Donja nota pokazuje mekanu prizemljenost ženstvenog parfema s amberom i mošusom. Jedan miris, tako nježan i ugodan kao velikodušne žena.

Betty Barclay Tender Love
Eau de Parfum 20 ml
162 kn


Otporna
s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE

Ne želimo je ukrotiti uopće: otporna žena točno zna što želi i tako se i ponaša. Čvrsta je, samouvjerena i pronalazi svoj mirisni pandan u s.Olivers BLACK LABEL Eau Légère. Živahne note rabarbara i mandarina razvijaju nježan, cvjetni buket od đurđica i ljubičice. Intenzivno sandalovo drvo i orijentalni jantar također daju otpornoj ženi osnovnu eleganciju za svaki dan.

s.Oliver BLACK LABEL EAU LÉGÈRE WOMEN
Eau de Parfum 30 ml
185 kn


Svjetski putnik
4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland

Ako nešto ima u krvi, onda je to radoznalost: globetroteri sanjaju o kratkim putovanjima u Tokio i zelenim brdima u Irskoj. A upravo tamo vas vode cvjetna polja Irske iz 4711 Acqua Colonia Intense: gornja nota ovog mirisa otvara bogatim i baršunastim cvijetom osmantusa. Suptilno usađen u mandarinu i limun, on u srednjoj noti prelazi u bogate mirisne note crnog drveta mimoze i bijelog jasmina. U donjoj noti malo sandalovine i cedrovine – i putovanje mirisom savršeno je!

4711 Acqua Colonia Intense: Floral Fields of Ireland
Eau de Cologne 50 ml
168 kn