Što mame žele: Najljepši mirisi za majčin dan

Što mame žele: Najljepši mirisi za majčin dan

 

Postoje osobe, koje nam jednostavno ulijepšavaju život, strpljivo slušaju naše probleme i nama davaju savjete, koje su uvijek tu kada ih trebamo, čija ljubav je neograničena i s kojima dijelimo najlijepše uspomene. To su prije svega naše majke.

Pogotovu u posljednjih nekoliko tjedana svjesniji smo nego ikad koliko su nam važne. Stoga, iznenadimo dame našeg srca 10. svibnja s nekoliko raznolikih, mirisnih poklona od s.Oliver, Betty Barclay i 4711 Acqua Colonia – za prekrasan Majčin dan.

Prirodnost i sloboda
4711 Acqua Colonia

Bilo da voli planinariti, surfati ili se čak uspije popeti na vrh Mount Everesta, naša je majka pravi avanturist. Ljubiteljima slobode svidjeti će se 4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze of Himalaya, inspiriran neograničenom prostranost impresivne planinske regije. Inovativni mineralni akcenti „Living Mountin Air“, u kombinaciji sa svježim ružinim oksidom u sredjoj noti i kašmirom u donjoj noti, osiguravaju jedinstveno živahno i svježe mirisno iskustvo. Dakle, najnovija kreacija 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint je u isto vrijeme nježna i intenzivna. Ovdje se voćni liči susreće s neobično nježnim mirisom bijele metvice. Osvježavajuća i osnažujuća kreacija, koja majkama daje elan za svaku (svakodnevnu) avanturu.

Elegancija i snaga zračenja
s.Oliver

Ona je nonšalantna i ostavlja trajan dojam sa svojom stilskom elegancijom: Za majke s “je ne sais quoi” mirisi s.Oliver BLACK LABEL su savršen pratitelj za svakodnevnicu; idealan za sastanak, također i za koktel večeri. s.Oliver BLACK LABEL Women se otvara sa svježim notama naranče i mandarine. Cvjetna srednja nota se sastoji od ruže, jasmina i jorgana. Senzualne donje note zaokružuju ovaj miris intenzivnim nijansama mošusa i vanilije. Kompozicija mirisa s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère Women pomoću nota mandarine i rabarbare raspršuje ljupkost i živahnost prije nego što uroni u cvjetnu srednju notu od očaravajućih đurđica, jasmina, ljubica i sočnih breskvi. Senzualne donje note zaokružuju miris intenzivnim mošusom i sandalovinom te orijentalnom ambrom. Mirise za žene koje prolaze kroz svakodnevicu s puno stila i energije.

Ženstvenost i životna radost
Betty Barclay

Naučila nas je da držimo do sebe i da nađemo sreću u sitnicama. Mirisi Betty Barclay idealni su za naše impresivne uzore: Betty Barclay Beautiful Eden odvodi vas u očarani vrt krušaka, ribizle i mandarine. Lutamo po livadama prekrasnog božura i začaravajućeg egipatskog jasmina, dakle sa nježnim mirisom vanilije završavamo našu šetnju. Betty Barclay Tender Love nas također podsjeća na proljeće: parfem laska nježnim, elegantnim tonovima jasmina i frezije u srcu, voćnom mandarine u gornjoj noti i toplim notama jantara i mošusa. Dvije ženstvene kompozicije koje vas dovode u “ovdje i sada”.


Komentari

Odgovori

*