Izgledajte glamurozno u samo nekoliko koraka

Izgledajte glamurozno u samo nekoliko koraka

Ako ste imali naporan vikend, tjedan, mjesec ili nemate previše volje za uređivanje, a želite izgledati dobro i svježe za neku prigodu slijedite upute ispod i sigurno ćete zablistati:

 

–          Kosa – lagane kovrče su potpuni hit ove sezone, operite kosu i osušite je lagano na četku te oblikujte kovrče pomoću električnog uvijača. Ovakvu frizuru je lako postići, neće vam oduzeti previše vremena a izgledat ćete odlično.

ljepota-2

–          Oči – istaknite oči pomoću crnog tuša. Tamna sjenila i olovka za oči zahtijevaju puno više truda i komplikacija od tuša. Nanesite sjenilo, crni tuš te maskaru za potpuni dojam.

ljepota-3

–          Puder – bez obzira koliko vaš ten dobro izgledao izgledat će još bolje uz lagani puder, toniranu ili BB kremu, nikako nemojte preskakati ovaj korak.

ljepota-4

–          Rumenilo – malo rumenila na obrazima će osvježiti i upotpuniti vaš izgled u samo nekoliko poteza četkom. Pripazite da ne pretjerate.

ljepota-5

–          Usne – ove sezone su u modi razni ruževi, odaberite jaču nijansu koja vam najviše odgovara i spremni ste za izlazak. Naravno, kako biste sve upotpunili nasmiješite se i dobar dojam je zajamčen.


Komentari

Odgovori

*