29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Svijet ugodnosti sa 4711 ACQUA COLONIA

Stari Egipćani i Rimljani već su znali za ljekovit, smirujući učinak eterična ulja na naše blagostanje - a mi također volimo koristiti aromaterapiju kao opuštajući time-out…

Svijet ugodnosti sa 4711 ACQUA COLONIA

Stari Egipćani i Rimljani već su znali za ljekovit, smirujući učinak eterična ulja na naše blagostanje – a mi također volimo koristiti aromaterapiju kao opuštajući time-out. Prirodne sastojke najradije nanosimo direktno na svoju kožu: S 4711 ACQUA COLONIA, tvrtka Mäurer & Wirtz razvila je kolekciju koja pruža visokokvalitetne Eau de Colognes za savršene trenutke opuštanja u našoj svakodnevnici. Najnovija kreacija kombinira mentu s egzotičnim ličijom: voćno svježi sastav – nježan i osvježujući na našoj koži.

Lakoća bivanja

Bilo nakon posebno napornog dana, bilo da doživljavamo trenutno puno stresa ili zato što osjećamo uznemirenosti i nervozu: najnovija kreacija Acqua Colonia 4711 popravlja raspoloženje i daje bezbrižnost i lakoću. Kreatorica Natalie Gracia-Cetto bila je inspirirana egzotičnim sastojcima i sviješću o wellnessu. To potiče prozirnu, voćnu slatkoću egzotičnog ličija, što također pozitivno utječe na našu zaštitu stanica, dok aromatična bijela metvica obećava osvježenje za iscrpljene duhove. Lychee & White Mint donosi novi zamah onima koji osjećaju da miruju.

Linija za maksimalnu ugodnost

Prošle godine 4711 Acqua Colonia proslavila je svoj desetgodišnji jubilej – ali facetna kolekcija Eaux de Cologne uvijek ima razloga biti slavljena. Jer linija razni inovativni i kreativni kompozicija je balzam za svaku dušu. Širok raspon proizvoda linije kolonjskih voda 4711 Acqua Colonia jamči da će se naći ponešto za svačiji ukus.

Lemon & Ginger i Lime & Nutmeg osvježavaju, dakle Pink Pepper & Grapefruit, White Peach & Coriander i Mandarine & Cardamom imaju voćno-aromatične note. Saffron & Iris su idealni za sve one koji vole nanositi miris svježeg cvijeća na svoju kožu, Blood Orange & Basil je aromatičan i stimulira naša osjetila – a s novo lansiranim mirisom Lychee & White Mint već osjetite lakoću ljeta.

Ceremonija mirisa

Do sada, 4711 svake godine je nudila sezonske proizvode Acqua Colonia Limited Edition, ali od 2020. godine kuća mirisa odvest će nas u novi svijet mirisa s cjelogodišnjim tematskim linijama mirisa. Ove godine su čajne kućice Dalekog Istoka bile izvor nadahnuća: postale su dvije izvanredne kombinacije mirisa, osnažujući i osvježavajući Green Tea & Bergamot te aromatična i opuštajuća kombinacija Matcha & Frangipani. Limitirano izdanje s ekskluzivnim aromama koje donose opuštanje na našu kožu.


C O M I N G   S O O N

Od lipnja 2020. godine dostupni u drogeriji Müller.