28. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

5 dječjih proizvoda koje bi sve žene mogle koristiti

Dobri proizvodi za djecu dobro djeluju i na odrasle. Osim što su često povoljniji oni su blaži, a nerijetko i učinkovitiji. Oni će vašu kožu i kosu učiniti mekanom poput bebine...

5 dječjih proizvoda koje bi sve žene mogle koristiti

Dobri proizvodi za djecu dobro djeluju i na odrasle.  Osim što su često povoljniji oni su blaži, a nerijetko i učinkovitiji. Oni će vašu kožu i kosu učiniti mekanom poput bebine, pa zašto ne probati:

1. Krema protiv osipa – Ukoliko imate problema sa crvenilom kože, iritacijama, ožiljcima koji sporo zarastaju i slično, svakako biste trebali probati dječju kremu protiv osipa. Vrlo je učinkovita, a ne stvara nove osipe.

2. Dječji puder – Ovo je nešto što bi svaka žena trebala imati u svojoj kozmetici. Posebno je dobar tijekom vrućina jer njega možete koristiti kako bi vam koža ostala glatka, a istovremeno ne i ljepljiva. Upravo ovaj puder mnogi koriste i kao šampon za suho pranje kose jer dobro upija masnoće.

3. Dječji losion za tijelo – Umorni ste od losiona koji zapravo vašoj koži ništa konkretno ne naprave, i dalje ostaje suha, samo uz to i ljepljiva? Onda su dječji losioni ono što svakako trebate isprobati. Oni će dovoljno nahraniti vašu kožu da ostane glatka i mekana.

4. Dječji šamponi za kosu – Ukoliko imate problema s kosom ili vlasištem prije nekih posebno skupih tretmana pokušajte promijeniti šampon i kupiti neki iz dječje linije. Razlika će sigurno biti primijećena.

5. Dječje kreme sa zaštitnim faktorom – Sunce može naštetiti vašoj koži, a dječje kreme će dobro djelovati na nju i uz to joj pružiti i dobru zaštitu.