19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Najnoviji puderi koje u 2021. trebate isprobati

Najnoviji puderi koje u 2021. trebate isprobati

Svake sezone kozmetičke kuće izbacuju novitete, odnosno potpuno nove kolekcija, ali to često ne uključuje pudere.
Pudere žene teže mijenjaju, i sklonije su duže vrijeme koristiti jedan te isti koji im se pokazao kao dobar.

Mi smo izdvojili neke novije pudere koji su noviteti i za one su koji žele isprobati novi puder odlična smjernica za potragu.

Essence pretty natural hydrating foundation – Hidratantna podloga s hijaluronskom kiselinom i aloe verom uz srednje jako prekrivanje.

MAC Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer tekući puder
Ovaj puder je u svojoj prvoj verziji postao kultni puder, a da li će u ovoj verziji biti jednako omiljen tek će se vidjeti. Lagani, vodootporni puder koji nudi lagano, ali nadogradivo prekrivanje za prirodan look.

Fenty Beauty EAZE DROP – puder koji obećava lagano do srednje prekrivanje.

Chanel les beiges foundation – puder koji obećava prirodan izgled kože uz prilagodljivo prekrivanje. Dostupan je u 35 nijansi kako bi svatko mogao pronaći svoju idealnu nijansu.

DIOR FOREVER NATURAL NUDE – lagani puder koji bi trebao trajati 24 sata. Ovaj puder sadrži 96% sastojaka prirodnog porijekla. Svježe i lagane teksture Dior puder daje prirodan sjaj, ujednačen izgled, te omogućuje koži da diše. Koža bi s ovim puderom trebala biti hidratizirana i blistava.

Clarins Everlasting Foundation – hidratantni mat puder koji je obogaćen biljnim ekstraktima. Ovaj Clarins puder nudi visoko pokrivanje, mat finiš, sadži Clarinsov kompleks protiv onečišćenja. Kao posebnu prednost ovog pudera ističu da je ovaj puder odlična podloga za nošenje ispod maski za lice.
Puder sadrži bambusov prah koji matira te upija višak ulja na koži lica.

KIKO Unlimited Foundation Spf 15 – dugotrajni tekući puder koji osigurava savršenu podlogu tijekom cijelog dana. Puder sadrži aktivne sastojke koji hidratiziraju i hrane kožu. Iako je dugotrajan puder je lagane baršunaste tekture. Puder nudi visoko prekrivanje, te zaštitni faktor 15.

Urban Decay Hydromaniac Tinted Glow Hydrator – Dugotrajan, a hidratantan puder, ukratko su to glavne odlike novog Urban Decay pudera.

Pročitajte i: