Mirisi koji će vas zagrijati svojim aromama ove jeseni

Kada jesen dođe, pozdravljamo se s beskrajnim ljetnim večerima na otvorenom i skrivamo se kod kuće, daleko od prvih mrazeva.

Mirisi koji će vas zagrijati svojim aromama ove jeseni

 

Kada jesen dođe, pozdravljamo se s beskrajnim ljetnim večerima na otvorenom i skrivamo se kod kuće, daleko od prvih mrazeva. Isto je s parfemima. Biramo slatke, drvene, orijentalne i mošusne mirise, koji nam daju toplinu i šarm. Tražimo mirise u koje bismo se mogli uroniti, što nas griju kao topli džemper. Mirisi koji će nam omogućiti da zaboravimo na sivo nebo, padajuće lišće i da se zima bliži.

Za romantične trenutke Betty Barclay – Tender Love

To je to vrijeme, vrijeme hladni jutara i kišnih dana. Priroda nam daje inspiraciju za promjene. Ne samo što se tiće gardarobe, nego i parfema. Betty Barclay Bohemian Romance sa svojim floralnim, romantičnim notama nam daje mirnoću i toplinu: parfem s gornjom notom mandarine i notama ruže u srcu. Donja nota nježno poliježe kompoziciju u drvo kašmira i bijeli mošus.

“Kanadski drvoseča” šik TABAC Original Craftsman

Kad temperature padnu, najviše žudimo za toplim mirisima. Koncept mirisa TABAC Original Craftsman inspiriran je trendom Craftsmanshipa koji se fokusira na kvalitetu, otpornost i tradicionalnu proizvodnju. Bezvremenski, nevjerojatno aromatičan muški miris koji u početku privlači pažnju živopisnom kombinacijom citrusnih nota i papra, zrači toplinom i suvremenošću kroz senzualnu tonu i spušta se u donjoj noti na bazi od drva i kože.

Jesenska šetnja šumom s.Oliver Follow Your Soul

Na jesen biramo mirise koji potiču osjetila i zrače vibrirajuću toplinu. Što nas također grije u hladnim vremenima, su trenuci s našim najmilijima. Novi mirisi s.Oliver FOLLOW YOUR SOUL Men i Women s notama očaravajućeg kedra i sandalovine opuštaju duh kao jesenska šetnja u šumi u pratnji s dobrim i otvorenim razgovorom s partnerom.


Komentari

Odgovori

*