29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Novi parfem BALDESSARINI SIGNATURE za muškarce koji uvijek ostavljaju dojam

Novi mirisni statement od Baldessarinia stavlja snažne naglaske: muževan, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti...

Novi parfem BALDESSARINI SIGNATURE za muškarce koji uvijek i svugdje ostavljaju dojam

 

Novi mirisni statement od Baldessarinia stavlja snažne naglaske: muževan, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti. Zahvaljujući svom naočitom profilu i jedinstvenoj signaturi, nositelj ovog mirisa ostavlja trajan dojam. Iz kombinacije drveno-orijentalne note i akcenta paprati nastaje uzbudljivi mirisni kontrast koji stvara fascinirajuću auru i muževan šarm. Novi miris od Baldessarinia Fragrances bit će dostupan od sredine listopada 2020.

Baldessarini: marka s jasnim zahtjevom

Mirisi od Baldessarinia odabrane su kreacije koje uvjeravaju svojim bezvremenskim stilom. Počevši od prve kompozicije iz 2002. godine taj se Zahtjev, koji glasi: „Separates the men from the boys“, slikovito provlači kroz međunarodno uspješne mirise koji svi nose tipične atribute ove marke: karakter, suverenost i određena mjera samoironije. Ovaj miris prvi je izbor za iskusne muškarce koji sa samopouzdanjem i jedinstvenim profilom idu kroz život. Muškarci koji uvijek i svugdje ostavljaju dojam. Muškarci koji vole luksuz, ali ga nipošto ne trebaju da bi dobili potvrdu.

Nova kompozicija

Po prvi puta se u mirisu od Baldessarinia spajaju drveno-orijentalne note s nijansama paprati. Miris otvara aromatičan spoj ružičastog papra, čempresa, bergamota i svježe jabuke. U srednjoj noti ove nove mirisne kompozicije Baldessarini Signature nalazi se drvo akigale, koje se dobiva iz ulja pačulija, a koje je zaslužno za voluminoznu, maskulinu notu s blago zadimljenim akcentima u pratnji pudraskih nijansi i akorda paprati. Srednja nota pritom lagano ali sigurno otkriva osjetilan, blago orijentalan karakter. Za intenzivan i izražajan kraj pobrinule su se tople, elegantne i cvjetne note, koje naglašavaju postojanost mirisa.

gornja nota
ružičasti papar | čempres | bergamot | jabuka
srednja nota
drvo akigala | akord fougère | pačuli
donja nota
jantar | akord kože | labdanum | cypriol

drveno – orientalno – fougère