20. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Njega brade s TABAC Barber Shop at Home

Markantno, moderno, muški: Brada je postala sastavni dio muško-modernog izgleda - i želi biti dobro...
Njega brade s TABAC Barber Shop at Home
Njega brade s TABAC Barber Shop at Home

Movember, mjesec koji nosi bradu.

Markantno, moderno, muški: Brada je postala sastavni dio muško-modernog izgleda – i želi biti dobro oblikovana na vrijeme za Movember. Budući da “muškarci” ne nalaze uvijek vrijeme za posjet barber-u uz posao, slobodno vrijeme, obitelj i prijatelje, TABAC je 2019. godine lansirao asortiman TABAC Barber Shop at Home. Visokokvalitetna linija za njegu brade – i ako ne namjerno – u skladu s motom #stayathome, omogućavam svakom muškarcu da postane sam svoj barber u 4 koraka.

Naša omiljena igra riječi posljednjeg desetljeća: Movember, sastavljena od riječi “brkovi” i “studeni”. 2020. – kao i svake godine – muškarci iz svih zemalja puštaju svoju bradu iz dobrog razloga. Nešto što je započelo 2003. godine u jednom baru u Australiji uz večernje After-Work-pivo, postalo je svjetski pokret s oko pet milijuna ljudi. Zašto? Da bi skrenuli pozornost na zdravstvene probleme muškaraca, točnije raka prostate. U njihovom dobrotvornom projektu podržava ih Tabac Original: Linija Barber Shop at Home omogućuje njegu brade kao u salonu – uostalom, ne samo u studenom.

KORAK #1: PRE-SHAVE

Njega brade s TABAC Barber Shop at Home

Njega brade poćinje uz Tabac Original Bart Shampoo & Conditioner, koji omogućava čišćenje i njegu brkova i pune brade.

KORAK #2: SHAVE

Nakon čišćenja slijedi brijanje: Krema za brijanje osigurava optimalno klizanje oštrice tijekom mokrog brijanja i dobru njegu kože. Zbog zaštite osjetljive kože od iritacije, ulje za bradu i brijanje se prije brijanja umasira. Tamo također daje sjaj i glatkoću. Krema i ulje savršeni su za oblikovanje brade točno na vrijeme za studeni.

KORAK #3: AFTERSHAVE

Njega brade s TABAC Barber Shop at Home

Kombinira kult, klasiku i suvremenost: više od 60 godina izražajni Tabac Original Aftershave uvjerava svojim začinjenim notama aromatičnog drveta, mošusa, jantara i cvjetnim akordima. Osigurava da se koža osjeća potpuno ugodno nakon brijanja – i da mirše izrazito muški.

KORAK #4: STYLING

 Njega brade s TABAC Barber Shop at Home

Tabac Original Beard Wax dolazi u igru na kraju i daje stylingu završni dodir: glatka tekstura voska omogućuje posebno jednostavno oblikovanje brkova i brade.