25. veljače 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Unatoč svemu, želimo biti žene!

Unatoč svemu, želimo biti žene!

Unatoč svemu, želimo biti žene!

110 godina Međunarodnog dana žena. Prilično impresivno, zar ne? Definitivno razlog za slavlje. Ipak, i ni nakon toliko vremena borba za jednakost još uvijek nije gotova. Nekima se možda ćini i bezkrajna. Definitivno nam svima ide na živce. Ali postoji nekoliko trikova pomoću kojih možemo barem malo suzbiti svakodnevne klišeje o ženama. Možemo vam predstaviti:

Vrijeme je za istinu!

Tik, Tak, Tik Tak. Vaš biološki sat počinje otkucavati. Ali pssst, čak i kod djece taj već otkucava. I usput: muškarci ga također imaju. Izraz zapravo potiče iz kronobiologije i općenito je odgovoran za razdoblja u ljudskom organizmu. #sorrynotsorry!

Klasičnom klišeju potreban je klasični pandan s malo oomfe: 4711 Remix Cologne Lavanda. Poznati miris klasičnog i kultnog mirisa 4711 Echt Kölnisch Wasser u kombinaciji s cvjetnom lakoćom lavande zaustavlja vrijeme. Vaš vlastiti vremeplov. Jer mislimo da se uvijek možete osjećati mladima – bez obzira na vašu dob.

Uši otvori, usta pritvori!

Koliko često se žene moraju ponavljati prije nego što ih se svati ozbiljno? Odjeću nose za sebe. Da, suknja je kratka i da, izrez je dubok. Ne, to ne služi kao poziv na zviždanje ili izvikivanje sugestivnih komentara. I ne, ne misle da je to seksi. Stvarno nije! Možda je vaš stil odjeće odvažan, ali ne zato što nešto sklizne, nego zato što se neki ne mogu držati pod kontrolom.

Da postoji miris koji bi mogao takve ljude uplašiti, odmah bismo ga izmislili. Uz s.Oliver BLACK LABEL Eau Légère, barem SVI – muškarci i žene – okreću se za vama. Sofisticiran, ležeran i osvježavajuće hladan. Savršena kombinacija mandarine, sandalovine i rabarbare čini vaš izgled nezaboravnim – bez obzira s kim se suočavate. Najfinija ženska snaga.

Unatoč ljutnji!

Tko je šef? Vi ste šef! Kako se kaže: Lakše je reći nego učiniti. U svijetu rada, žene se još uvijek moraju dokazati više od svojih muških kolega. Pogotovo ako je to radno mjesto kojim – još uvijek – dominiraju muškarci. Ali kad žene daju gasa, onda to rade kako treba. Ne, ona nije žena, koja je na određenoj poziciji kako bi se ispunila zadana kvota. Ona pripada ovdje. I to je dobro tako.

S opravdanjem i živčanosti pojavljaju se bore na licu. Kako to spriječiti? S maksimalnim opuštanjem zahvaljujući aromaterapeutskim mirisom 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint, koji djeluje pozitivno na naše raspoloženje. Voćna nota ličija susreće neobično nježan akord mente, stvarajući osnažujuću kreaciju, koja čini svaki dan boljim!