Mogu li 3D maskare zamijeniti umjetne trepavice

Mogu li 3D maskare zamijeniti umjetne trepavice

Mogu li 3D maskare zamijeniti umjetne trepavice

Na tržištu zaista postoje razne vrsta maskara za oči koje imaju različite namjene, za volumen, za produljivanje, vodootporne maskare, maskare za osjetljive oči

Novost su 3D maskare. Obično je nanošenje maskare jedan korak koji uključuje nanošenje maskare. 3D maskare su maskare s vlaknima koje obuhvaćaju 3 koraka pri nanošenju maskare.
Uglavnom se 3D maskare sastoje iz dva ili tri odvojena pakiranja. Jedna bočica sadrži gel koji je sličan običnoj maskari. Te drugo pakiranje s vlaknima koja dodaju volumen i dužinu trepavicama.

Nanošenje 3D maskara često uključuje tri koraka:
– nanošenje gela / maskara
– nanošenje proizvoda s vlaknima
– ponovno nanošenje gela / maskare kako bi fiksirao vlakna

No, to nije pravilo, postoje i 3D maskare koje se sastoje od samo jednog pakiranja i koje se nanose u jednom koraku.
Obje vrste 3D maskara, one koje dolaze samo s jednim aplikatorom ili njih više, trebale bi dati slične rezultate. Rezultati bi u konačnici mogli više varirati od branda do branda, nego ovisiti o tome da li je 3D maskara u jednom ili više pakiranja.

Sastav ovakvih maskara može biti različit, a dobar izbor su one kojima je sastav umjetna svila dobivena iz prirodnog materijala celuloze (rayon) i rađene se od zelenog čaja.

Neki brandovi još nemaju u ponudi varijante 3D maskara, ali imaju baze za trepavice koje sadrže vlakna te se nanose kao prvi korak nakon kojeg se nanosi maskara.

Pri izboru bi bolje bilo tražiti 3D maskare s vlaknima radnije nego sintetičke maskare, s manje ili bez štetnih sastojaka su i prilagođene su i osjetljivim očima. Rađene su od prirodnih sastojaka poput pčelinjeg voska ili zelenog čaja.

Osim 3D maskara postoje i 4D maskare, a glavna razlika između 3D i 4D maskara je da 4D maskare su gušće kremaste teksture koja dodaje više volumena odnosno više naglašava trepavice ali su podložnije runjenju i preslikavanju te često ne mogu trajati cijeli dan. One su bolji izbor za zabave, izlaske i povremeno jače naglašavanje trepavica dok se 3D maskare mogu koristiti na dnevnoj bazi i izdržati cijeli dan.
Tekstura 3D maskara je sličnija običnim maskarama.

Neke od popularnih 3D maskara su:

MAC in Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara

Mia Adora 400X Pure Silk Fiber Lash Mascara

Younique Moodstruck 3D Fiber Lashes

Simply Naked Lash Science Gold – 3D Fiber Lash Nourishing Mascara

Lash Factory 300X 3D Fiber Lash Mascara

Bella Eleganze The Lash 3D Fiber Mascara

Lise Watier Dramatique Intense 3D Volume Mascara

Golden Rose 3D Fantastic Lash Mascara

Najbolje 3D maskare

Vezano:

Najbolje vodootporne maskare

Najbolje maskare za osjetljive oči 


Komentari

Odgovori

*