20. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Novi miris – s.Oliver Pure Sense –

Novi miris – s.Oliver Pure Sense –

Budite u miru sa sobom. Fokusiranje na stvarno i čisto u životu – prirodnost nikada nije bila toliko fascinantna i važna kao danas. Jer daleko od užurbanog ritma i pretrpanosti u svakodnevnom životu leži istinsko ispunjenje, čista sreća – i sve što je važno, pritom su bitni: naša vlastita osobnost i ljudi koji nas okružuju. s.Oliver Pure Sense mirisni je blizanac za nju i njega koji odiše ovim intenzitetom sveden na ono bitno: istinsko, čisto, stvarno i prirodno. Veganski mirisi bit će dostupni u trgovinama od sredine rujna.

Davanje smisla životu

Intenzivirati vlastiti život i autentično ići svojim putem – to je umjetnost u kojoj se uvijek usavršavamo. Uvijek smo u potrazi za nečim istinskim, nečim čistim, što nas ne odvlači od nas samih, nego podcrtava našu osobnost. To se odnosi i na naš miris: s.Oliver Pure Sense obavija nas nježnom prirodnošću i minimalističkom jasnoćom – i naglašava ono što već nosimo u sebi. Čist miris – stvaran i autentičan te stoga toliko fascinantan.

Ženski miris
s.Oliver Pure Sense For Her

Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost!

Muški miris
s.Oliver Pure Sense For Him

Dobro poznate note hrskave jabuke, gorkoga grejpa i naranče stvaraju dinamiku na početku i stapaju se u bistru, prepoznatljivu srednju notu smreke i hrastove mahovine – što sve dovodi do čiste muškosti koju čine cedar, sandalovina i pačuli te jasnog i autentičnog potpisa. Prirodan miris koji utjelovljuje živost i muškost!