19. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Bogat stilom, klasom i elegancijom – Zlatni mirisi Baldessarini

Pravo bogatstvo ne leži u sigurnim sefovima - već u neusporedivom stilu, suverenosti i jedinstvenoj karizmi.

Bogat stilom, klasom i elegancijom – Zlatni mirisi Baldessarini

Pravo bogatstvo ne leži u sigurnim sefovima – već u neusporedivom stilu, suverenosti i jedinstvenoj karizmi. Upravo te stvari čine čovjeka, koji stoji iza Baldessarini Ambré linije, pravog milijunaša. Uzor ostalim ljudima koji se dive njegovoj eleganciji. Popularnom poslovnom partneru, čije mišljenje je traženo. Uvjerenima, u čiji integritet potpuno vjerujete. Čovjek koji ima pravo bogatstvo – i mirise od Baldessarini na svojoj koži.

Njegova klasična elegancija
… je klasa za sebe

Stil mu je u samopouzdanju. Znajući biti kozmopolit, kompetentan u svojim postupcima. On ima svoj vlastiti je ne sais quoi, ono što razlikuje muškarce od dječaka. Ima klasu – baš poput mirisa Baldessarini Ambré: elegantne note ukusnog viskija i voćnih mandarina dominiraju u gornjoj noti, dok srčana nota daje kontrastnu kompoziciju ljubičice i antilopa. Topli hrast, labdanum i koža osiguravaju dragocjen finiš. Elegantan miris za muškarce koji su klasa za sebe.

Njegov stilski izgled
… dobro čuvana tajna

On je tajna koju bismo voljeli otkriti. Njegova muževna karizma u isto vrijeme je magična i atraktivna: život živi sa stilom – oči su usredotočene – i ostavlja dojam svojom prisutnošću. Njegovu mušku auru nadopunjuje jedinstvenim parfemom Baldessarini Ambré Oud: tople arome viskija i osnažujući voćni zvuci se otvaraju u gornjoj noti. Ulje začinsko-afrodizijačkog mirisa Oud dominira u srednjoj noti. Konačno, jantar i labdanum ostavljaju trajan dojam u svojoj eleganciji.

Njegov suveren karakter
… višestruko jedinstven

Oplovi svaki problem s suverenitetom. Prepozna pličine brzinom vjetra i zna kako ih obići. U isto vrijeme, on traži avanturu i slobodu i živi je s dinamikom. Baldessarini Ambré Eau Fraîche dopunjuje ovaj jedinstveni karakter s markantnuim i osvježavajućim notama: dinamična, osnažujuća kompozicija lubenice, bergamota i aromatičnog akorda osigurava luksuzne trenutke svježine, dok srednja nota sadrži zavodljive nijanse kadulje, senzualne ljubičice i čempresa. Kombinacija toplih šuma i lepršavog pačulija pruža dodir ekstravagancije. Miris koji je oda jedinstvenosti.