Mirisi koji vam se uvuku pod kožu – Svježina i snaga sa Baldessarini –

Mirisi koji vam se uvuku pod kožu - Svježina i snaga sa Baldessarini -

Mirisi koji vam se uvuku pod kožu – Svježina i snaga sa Baldessarini –

Vrijedan je više od samo drugog pogleda: jak i samopouzdan pogled, suverenitet, odlučnost u svemu što radi – sve o njemu ostavlja trajan dojam. Baldessarini je uhvatio ovu hladnu sigurnost stila beskompromisnu eleganciju u dva muška mirisa Cool Force i Cool Force Sport. Luksuzni mirisi koji vam se uvuku pod kožu – za muškarce koji znaju što žele.

Elegancija & svježina
Cool Force

Čak i u najtežim situacijama zadrži hladnu glavu, ima hrabrost i stil: Muškarci velikih zahtjeva oslanjaju se na aromatičnu svježinu mirisa Baldessarini Cool Force koja savršeno podvlači njihov karakter. Gornja nota nadahnuta je kardamomom, bergamotom i mandarinom, dok neroli, muškatni orašči i vodeni akordi daju aromatičnu i muževnu srednju notu. Sastav mošusa, cedra i bijelog pačulija daje snažnu auru. Moderna svježina za muškarce s ciljem.

Dinamika & snaga
Cool Force Sport

S njim mirnost je samokontrola i jačina karaktera osobe. Pokazuje upornost i snagu, gdje se drugi odriču, ostaje fokusiran u stresnim situacijama. Cool Force Sport sportska je interpretacija mirisa Cool Force. Pjenušava gornja nota uranja u aromatično-vodenu svježinu srednje note. Muževno mirisan ružmarin, sportski vodeni akordi i plemeniti neroli cvjetovi čine središnji dio. Donje note uvjeravaju toplim i elegantnim notama začinjeno-balzamičnog cedra i sandalovine, kao i jedinstvenim mirisom ekskluzivnog pačulija. Dinamična toaletna voda, za muškarce koji zrače samouvjerenom elegancijom u svojoj odvažnosti.


Komentari

Odgovori

*