Jesen i zima 2021. – Spa doživljaji u duhu dalmatinske ležernosti

Jesen i zima 2021. – Spa doživljaji u duhu dalmatinske ležernosti

Spa doživljaji u duhu dalmatinske ležernosti

Voda, kamen i mirisi. Tri elementa, tri jedinstvene odlike Dalmacije. Plavi Jadran. Svijetli krš. I zrak – slan i topao. Miris pinija, lavande i ružmarina. Popraćen igrom vjetra – strujanje zraka, istodobno osvježavajuće i blagotvorno. Ako želite, ljeto u Dalmaciji može potrajati dulje. Jesen dolazi blago i sa sobom donosi ugodnu toplinu. Oživjeti mediteranske osjećaje i istodobno otvoriti spa sezonu za 2021. – sve to omogućuje SPALATO Spa u resortu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu, u Hrvatskoj. Na tek nekoliko metara od mora nalazi se novouređeni SPALATO Spa Wellness mediteranskog dizajna i prostire se na 2600 m2. Vodeni krajolik i raznovrsni wellness-tretmani u svijetlim i prozračnim prostorijama tijekom hladnijih godišnjih doba omogućuju dubinsko opuštanje u oazi mira i lepršavosti – jesen i zima slobodno mogu doći.

SPALATO Signature Treatments
Duboko udahnite & revitalizirajte se

Čuje se šum mora, pogled se diže do horizonta. Osjeća se lagani i blagotvorni lahor popraćen mirisom pinija. Uz SPALATO Spa možete se opustiti, pustiti i prepustiti. U skladu s prirodom i elementima. Udahnite, što dublje, to bolje. Udah – život. Osjetite, opustite, vitalizirajte se.

Dodatno isprobajte SPALATO Signature Treatment – Intense Oxygenation. Inovacija i tehnika ovdje su povezane s luksuzom i senzualnošću. Ovaj neobični ritual omogućuje revitalizaciju i dubinsko opuštanje. „Intelligence Marine Régénérative“, kvalitetan koncentrat koji se sastoji od 63 morska aktivna sastojka, revitalizira i regenerira kožu. U kombinaciji s masažom lica koja se koristi tradicionalnim japanskim facelift tehnikama bore su vidljivo zaglađenije, a koži se ponovno vraća elastičnost. Masažom tijela razbija se napetost i zaokružuje čisti užitak od glave do pete.

Melem za dušu & tijelo
Mediteranska detoksikacija

Morski zrak je blagotvoran. Oslobađa dišne putove i omogućuje nam da bolje dišemo. Sluznica se pročišćava i postaje otpornija na klice i infekcije. SPALATO Spa optimalno dopunjuje prirodno, detoksikacijsko djelovanje mediteranskog morskog zraka u obliku brojnih pogodnosti u raznovrsnim i velikodušnim vodenim krajolicima i saunama.

Healthy Corner u centru SPALATO Spa brine se i za zdravlje i detoksikaciju iznutra: ukusne vrste čajeva, aromatizirana voda i zdravi zalogajčići pozivaju na regeneraciju tijela s pomoću ovih ukusnih poslastica. Ako je vaša namjera aktivno poticati cjelovit proces detoksikacije i uživati u radosti kretanja, prostorije za fitness i jogu u spa centru pravi su izbor za vas. Profesionalni učitelji joge i osobni fitness treneri na raspolaganju su za individualne treninge svake razine.

Tijelu i duši potrebno je dati dovoljno prostora i vremena – to je istinski melem. Osjetiti samog sebe, pustiti se i opustiti se – zona opuštanja, veliki vanjski bazen i predivan pogled na Jadransko more s terase pozivaju upravo na to. Duhovna obnova u jednom udisaju – kroz mediteransku ležernost u SPALATO Spa centru.

Moj spa, tvoj spa
Užitak u ekskluzivnosti na privatan način

Maksimalna privatnost i opuštanje – optimalna potpora blagotvornim i ljekovitim učincima wellnessa. Ako su vam apsolutna individualnost i ekskluzivnost važne, možete uživati u svim blagodatima privatnog spa u SPALATO Spa centru u dvoje ili sasvim sami. Luksuz, privatnost i ono, nešto posebno, omogućuju privatnu saunu, velike lounge krevete i krevete za parove, jacuzzi i vlastitu kupaonicu s tušem. Ovdje možete biti sami sa sobom, sa svojom voljenom osobom i uživati u samoći ili zajednički provedenom vremenu. Dragocjeni sati, prožeti blagom igrom mirisa iznad mora. Slobodno vrijeme, oporavak i mir – beskonačno bezbrižno.


Komentari

Odgovori

*