BALDESSARINI – Za muškarce s klasom

BALDESSARINI – Za muškarce s klasom

Klasa ima ime –
BALDESSARINI. Classic. Black.

Elegancija, kvaliteta i luksuz – to je što čini Signature miris luksuznog brenda BALDESSARINI. Ubrzo nakon lansiranja uspio je osvojiti nekoliko nagrada. Sada se smatra pravom klasikom – Eau de Cologne za muškarce s klasom.

BALDESSARINI Black intenzivan je nastavak pionirskog mirisa – ne kao Eau de Cologne, već impresivni Eau de Toilette. Visoke vrijednosti. Suveren. Luksuzan. Za prave znalce koji cijene dobro, dugotrajno, neobično! Idealna značajna, izražajna kompozicija pored klasičnog mirisa.

Karakter se ne dokazuje
– nego ga jednostavno imate.

Zahtjevi su visoki: prema sebi, prema životu. Uz beskompromisnu eleganciju, ambiciju i suverenost, dječaci postaju muškarci s klasom. Oni nose odgovornost – i BALDESSARINI, Eau de Cologne s karakterom. U početku pozdravljaju gornje note snažnih, oštrih tonova mandarine, gorke naranče i zelene mente. Srednje note začinskog kima i klinčića, kao i nježnog cvjetnog pačulija čine profinjen sastav. Baza ostavlja dojam jednako kao i njegov nositelj: sandalovina, balzamične note i skladne note mošusa osiguravaju zavodljivo elegantan završetak.


gornja nota
mandarina, gorka naranča, zelena menta
srednja nota
pačuli, kim, klinčić
donja nota
sandalovina, balzamične note, mošus

BALDESSARINI Classic, Eau de Cologne 75 ml, 505 kn

Sjaj dolazi iznutra
– i od BALDESSARINI

Ulazi u sobu i sve su oči uprte u njega. Aura mu je fascinantna, pogled intenzivan, riječi odabrane i precizne. BALDESSARINI Signature – visokokvalitetne miris zadivljuje jedinstvenom kombinacijom orijentalno-drvenih nota i nijansi fougera. Miris otvara aromatičan spoj ružičastog papra, čempresa, bergamota i svježe jabuke. U srednjoj noti nalazi se drvo akigale, koje se dobiva iz ulja pačulija, a koje je zaslužno za voluminoznu, maskulinu notu s blago zadimljenim akcentima u pratnji pudraskih nijansi i akorda paprati. Srednja nota pritom lagano ali sigurno otkriva osjetilan, blago orijentalan karakter. Baza naglašava mušku auru toplim tonovima kože, labdanuma i cipriola – i na taj način upotpunjuje mirisni doživljaj koji će se dugo pamtiti.

gornja nota
ružićasti papar, čempres, bergamot, jabuka
srednja nota
drvo akigale, fougère akordi, pačuli
donja nota
jantar, kožni akordi, labdanum, cipriol

BALDESSARINI Signature, Eau de Cologne 90 ml, 549 kn


Komentari

Odgovori

*