s.Oliver FEELS LIKE SUMMER – Ovako miriše ljeto 2022.

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER – Ovako miriše ljeto 2022.

Kombijem kroz žuto-zlatnu pustinju Tabernas, pokraj rascvjetanih opuncija do čarobnih zalazaka sunca na rivijeri Costa del Sol – ovogodišnje ograničeno izdanje s.Oliver FEELS LIKE SUMMER odvodi vas od urbanog stila života izravno u dugoočekivano ljeto 2022. Cvjetno-voćni miris potiče želju za sljedeće avanturističko putovanje, za trenutke pravog prijateljstva i impresivne prirode. Jesi li spremna za ljeto svojeg života? U skladu s proljećem i prvim zrakama sunca sljedeća mirisna varijanta uspješne serije s.Oliver FEELS LIKE SUMMER izlazi krajem travnja 2022. godine – vrijedi požuriti se jer je miris dostupan samo u ljetnoj sezoni.

Uspješna serija ograničenog izdanja

FEELS LIKE SUMMER zrači čistim ljetnim osjećajem od 2016. godine, svake godine s drukčijim stilskim konceptom. Miris s.Oliver Fragrances dokazuje pritom apsolutni osjećaj za trendove: sezonski ženski mirisi svake su godine potpuno rasprodani. Prošle je godine s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2021. bio čak i najprodavaniji proizvod među svim novitetima u segmentu ženskih lifestyle mirisa u posljednjih 12 mjeseci*. Ovog ljeta nova varijanta mirisa inspirira na otkrivanje raznolike ljepote i čarolije prirode udaljene samo nekoliko sati vožnje.

*Izvor: IRI, Njemačka, trgovina mješovitom robom + DM, siječanj – kolovoz 2021.

Ovako miriše ljeto tvojeg života

U gornjoj noti s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2022 počinje ugodnim mirisom bergamota i iznenađuje posebnom voćnošću jabuke i mandarine s mirisnim dojmom koji podsjeća na drsku spontanost i lepršavo iščekivanje. Ženstvena srednja nota cvijeta naranče, bijelog božura i jasmina pretvara se u cvjetni trenutak koji svoju vlasnicu vodi u pustolovnu dimenziju prirode. Nježne donje note mošusa i pačulija naglašavaju doživljaj mirisa i jamče dugotrajan miris. Cvjetno svježi i veganski miris koji odiše željom za putovanjem!

Gornja nota
Bergamot,
jabuka,
mandarina,
mošus

Srednja nota
Cvijet naranče,
bijeli božur,
jasmin

Donja nota
Mošus,
pačuli

Zaigrani dizajn

Dizajn pakiranja za s.Oliver FEELS LIKE SUMMER ljetnog je karaktera kao i njegov sadržaj: Akvareli različitih vrsta kaktusa s raskošnim cvjetovima prikazuju bočicu i kutiju u razigranom, ljetnom svjetlu. Nježne boje ilustracija u kontrastu su sa svijetloplavom pozadinom – i stvaraju nepogrešiv, prirodan izgled! Na poleđini kutije ovogodišnjega sezonskog mirisa s.Oliver Fragrances nalazi se simbol „Vegan”. Ljeto bezbrižnih trenutaka može doći!


Komentari

Odgovori

*