Prvi ženski miris marke Baldessarini Fragrances – BALDESSARINI BELLA-

Prvi ženski miris marke Baldessarini Fragrances – BALDESSARINI BELLA-

Suverenitet, postojanost i otmjenost – od 2002. godine muški mirisi marke Baldessarini nose ove atribute i prate svojeg nositelja visokokvalitetnom muškom notom. Baldessarini sada prvi put proširuje svoj portfelj ekskluzivnim novitetom koji uključuje luksuzno ružičasti miris za žene: Baldessarini Bella. U skladu s ovogodišnjim mirisnim trendom sastojka ruže Bella interpretira kraljicu cvijeća senzualno raskošnom i prirodno mirisnom kreacijom. Visokokvalitetni Eau de Parfum privlači žene koje mirisom žele naglasiti elegantan, upečatljiv i samouvjeren nastup. Miris Baldessarini Bella bit će dostupan od početka travnja 2022. godine.

Bella: svjetski novitet pod okriljem marke Baldessarini

Samouvjerena i uspješna, sama određuje svoj život, a istodobno je neodoljivo šarmantna. Prati svoj put i točno zna što želi. Gospođa Baldessarini oduševljava svojom jedinstvenom aurom i baca svoju čaroliju na drugu osobu. Potpuno u skladu sa zahtjevom „She’s the one”, ona je nezamjenjiva i jedinstvena. Poput ruže razotkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu i svojim bezvremenskim stilom ostavlja nezaboravan dojam. Miris Baldessarini Bella kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Jer karakter i miris međusobno su povezani i oslanjaju se jedno na drugo – poznato je da se žene osjećaju posebno dobro, suvereno i samouvjereno kada nose svoj omiljeni miris.

Gornja nota
ružičasti grejp
crni ribizl
neven
žuta mandarina

Srednja nota
Apsolut ruže
superesencija ruže
gardenija

Donja nota
Vodeni akordi
mošus
Orcanox™

voćno svježi – cvjetni – ženstven

Ruža u srcu cvjetne kompozicije

Baldessarini Bella cvjetni je buket s aurom i ljupkošću, karizmatično predstavljen s eliksirom kraljice cvijeća – ruže! Bogati, blago začinjeni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže zajedno sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribizla i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.

„Ruža je kao kraljica cvijeća najslavniji i najpoznatiji cvijet na svijetu. Interpretirana je i nanovo otkrivena u brojnim mirisnim oblicima za svijet parfumerije. Kod parfema Baldessarini Bella odlučio sam se za dvije različite metode ekstrakcije kako bih obuhvatio raznovrsnost ruže: apsolut daje dubinu i teksturu, a superesencija odiše prirodnošću latica. Oda besmrtnosti ruže, naglašena voćno-zelenim notama crnog ribizla u gornjoj noti i mošusno puderastom, kozmetički privlačnom umirujućom strukturom u donjoj noti.” Mathieu Nardin, kreator mirisa

Upečatljivo ženstven dizajn

Dizajn odgovara kompoziciji mirisa parfema Baldessarini Bella: elegantan i bezvremenski, ženstven, a istodobno upečatljiv. Kvadratni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s nježnom ružičastom bojom i tako naglašava koncept ženske, ženstvene snage. Sklopivu kutiju u gornjem dijelu također ukrašava svijetla ružičasta boja sa sjajnom srebrnom trakom koja razdvaja donje područje u elegantno bijeloj boji. Bočica i sklopiva kutija zadivljuju nježnom kombinacijom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija – i predstavljaju prvi ženski miris marke Baldessarini u uobičajenom profinjenom i bezvremenskom dizajnu.


Komentari

Odgovori

*