Kako prekriti podočnjake?!

      Nema komentara na Kako prekriti podočnjake?!

Oglas

Kako prekriti podočnjake?!

Dobar odabir korektora za podočnjake je jedan od najvažnijih koraka u šminkanju koji vam jamči neodoljiv izgled, bez obzira na okolnosti. Stoga, vrlo je važno pronaći baš onaj koji vam najbolje odgovara. Ispod su savjeti stručnjaka koji će vam pomoći pri odabiru i nanošenju istog.

Nijansa: Postoji nekoliko različitih nijansi korektora za podočnjake, no, pravilo koje vrijedi je da ne kupujete nijansu koja je tamnija ili svjetlija od vaše puti. Glavni razlog tome je što je glavna uloga šminke prekriti nedostatke, a ne napraviti radikalne promjene na vašem izgledu.
Svakako je prije kupovine isprobajte. Birajte korektore s nijansama svijetlo žute ili slonovače radije nego nijanse ružičaste, zelene ili bijele budući da se oni previše ističu, ponekad čak i naglašavaju vaše nepravilnosti.

Kvaliteta: Korektor mora biti kvalitetan i trajan, stoga, nemojte štedjeti kada njega kupujete i neka odgovara vašem tipu kože. Najčešće se preporučuju kremastiji i nešto lakše teksture. Također, vrlo je važno posebnu pažnju obratiti na sastav istog, potražite korektor s minimalnim količinama toksina koji su glavni neprijatelji vaše kože.

Nanošenje: Korektor nanosite prije pudera. Nemojte pretjerivati s količinom kako ne biste postigli suprotan efekt i samo dodatno naglasili svoje nedostatke.

Više informacija o odabiru odgovarajućeg korektora možete pronaći na: korektor za podočnjake

Odgovori

*