26. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Neka vaša koža izgleda odlično u samo nekoliko koraka

Naravno da se trebate brinuti oko svoje kože, no, ni u čemu nije dobro pretjerivati. Ne treba vam puno novaca da biste izgledali dobro, samo slijedite sljedeće korake...

Neka vaša koža izgleda odlično u samo nekoliko koraka

Neka vaša koža izgleda odlično u samo nekoliko koraka

Naravno da se trebate brinuti oko svoje kože, no, ni u čemu nije dobro pretjerivati. Ne treba vam puno novaca da biste izgledali dobro, samo slijedite sljedeće korake:

Korak 1:

Pripazite na prehranu. Ukoliko želite bolju kožu pripazite na ono što jedete. Unosite raznovrsnu hranu i povećajte unos voća i povrća, zdrava prehrana je bitna. Smanjite unos soli i gaziranih pića. Osim toga pazite da dnevno unesete dvije litre tekućine.

Korak 2:

Pojednostavite jutarnje čišćenje lice. Umijte se blagim peelingom, očistite lice tonikom i stavite kremu sa zaštitnim faktorom. Ujutro nemojte pretjerivati niti eksperimentirati s novim proizvodima.

Korak 3:

Dobro očistite lice prije spavanja. Bez obzira koliko bili umorni uvijek odvojite vremena za umivanje i nanošenje bogate hidratantne kreme prije nego što legnete u krevet. Ukoliko imate vremena bilo bi korisno da nanesete posebnu kremu za područje oko očiju kako bi vaše bore bile manje vidljive.

Korak 4:

Nemojte nositi make up kada putujete. Pustite da se vaša koža sama prilagodi novoj situaciji, a puder stavite u torbicu i pred kraj puta ga tek nanesite ukoliko već trebate doći našminkani.

Korak 5:

Redovite provjeravajte sve svoje kreme, losione, peelinge i maske i bacite sve što je već dugo otvoreno ili čemu je istekao rok trajanja jer takvi proizvodi će vašoj koži nanijeti samo štetu.

Vezano:

Zdrava prehrana – što je, kada je prakticirati i kako – COVER magazin.com