20. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Umorni od proljeća – to nije razlog da ne izgledate dobro

Ljeto još nije stiglo, a zima i proljeće su vam već dosadili? Niste jedini...

svjez-izgled

Umorni od proljeća – to nije razlog da ne izgledate dobro

Ljeto još nije stiglo, a zima i proljeće su vam već dosadili? Niste jedini, no, ovo su savjeti kako da lakše izdržite i što bolje izgledate do godišnjeg odmora i ljetnih zabava:

– Nanesite dezodorans prije spavanja – ukoliko volite djelovati svježe i mirisno, a imate problema sa proljetnim umorom i ustajanjem iz kreveta dezodorans nanosite navečer poslije tuširanja. On će se tako dovoljno upiti, a nećete imati problema sa ostavljanjem tragova na garderobi.

– Koristite suhi šampon za kosu – ukoliko nemate vremena (ili možda volje) za često pranje kose onda vam suhi šamponi mogu pomoći jer će uz njih kosa izgledati svježije i mirisnije.

– Kupite maramice za lice – na česte promjene temperature reagira i vaša koža, a to posebno dolazi do izražaja kod osoba koje imaju masnu kožu, stoga, neka vam maramice za upijanje masnoće budu pri ruci.

– Kupite novi ruž jarke boje – ukoliko želite osvježiti svoj izgled ruž jarke boje će vam u tome pomoći. Vaše lice će izgledati svježije i više ćete se isticati. Izaberite boju koja će donijeti najveću promjenu.