Kupovina ruža za usne

Kada kupujete novi ruž nikako nemojte izabrati nešto što lijepo izgleda, u modi je, ali nije vaš stil. Tada već unaprijed možete pretpostaviti da ga nećete nositi i da je zapravo njegova kupovina bačen novac.

VOĆNA SJAJILA – Sva izgledaju puno tamnije u bočici nego na usnama. Efekt koji proizvode savršen je za svaku put, s tim da dodatno naglašavaju oči, jer ne odvlače pažnju na usne. Potražite neki blagi, blistavi gloss da bi vam usne izgledale prirodnije.

–  PROZIRNA SJAJILA – Njih možete koristiti u svakoj prilici, posebno kada ne želite biti primijećeni. Ona će samo istaknuti vaše usne i dati im svjež izgled.

CRVENI RUŽEVI – Crvenu boju je dosta teško izabrati. Pri kupovini obratite pažnju na to da je nijansa živa i intenzivna. Izbjegavajte crvene ruževe sa smeđim ili narančastim primjesama. Za dobar crveni ruž nemojte žaliti novaca i kupite stvarno kvalitetan i vodootporan.

RUŽIČASTI – Boja se mora stopiti s bojom vašeg dlana i ne bi trebala odudarati. Pronađite neku blagu, a ujedno veselu nijansu. Nemojte birati boje ciklame, jer tada će vam usne izgledati modro i neprivlačno.

Pročitajte i:

Kako našminkati usne da izgledaju punije


Komentari

Odgovori

*