29. ožujka 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Čarobna snaga ulja u njezi kože

Trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem.

olival vizual

Snaga ulja u njezi kože uz Olivalovu čarobnu liniju

 

Trendovi u njezi kože kao bazu sve više koriste visokovrijedna prirodna ulja, budući da ulja najbolje prodiru u kožu izravnim nanošenjem.

Snaga ulja u njezi kože uz Olivalovu čarobnu linijuPrednost upotrebe ove, prirodom nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža.

Povedeni tim činjenicama Olival je bazirao liniju proizvoda za njegu koja sadrže spektar najfinijih ulja, a iz linije izdvajamo Čarobno mlijeko i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama.

Čarobno mlijeko sadrži sjajnu kombinaciju čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. Zimi, kada se koža više isušuje zbog grijanja, vjetra i hladnoće, čarobno mlijeko je odličan preparat jer emulzija pruža dovoljno hidratacije. Dok bademovo ulje hrani kožu, lješnjakovo ulje ju tonizira i blago učvršćuje. Makadamijino ulje poznato je zbog svog anti age učinka i prava je riznica E vitamina baš kao i arganovo ulje. Jojobino ulje, kožu čini mekom i glatkom, a idealno je za preparate ove vrste zbog svog sastava sličnog masnoći kože.

BRRcarobno-zlatno-ulje2-0011_1Kako bi postigli zlatni sjaj kože koji je uvijek u trendu tu je i Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama koje daje koži za nijansu tamniju boju i toliko željen sjaj. Sadrži čak 5 prirodnih ulja i vitamin E koji će nahraniti kožu i učiniti ju mekom i nježnom na dodir. Ulje se brzo upija ostavljajući na koži prekrasan miris pa se može koristiti i umjesto parfema.

•    Čarobno mlijeko 49,90 kn.
•    Čarobno suho ulje za zlatnim česticama   119,90 kn


 __________________
Sponzorirani članak
 _________________