Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

Isušena i ispucala kosa učestala je pojava, a razlozi tome su višestruki, od pretjerane uporabe uređaja za oblikovanje kose, učestalog tretiranja bojama, do stresa, loše prehrane i nedovoljne hidratacije. Na oporavak suhe i oštećene kose izvrsno djeluju  preparati koji sadrže esencije avokada koja  ju revitalizira  i daje sjaj i punoću.

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosuOlivalov Avokadov šampon i ulje namijenjeni su njezi oštećene, suhe te obojane kose. Aktivne komponente šampona su avokadovo ulje i pantenol koje djeluju na kosu regenerirajuće. Ulje avokada bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama, smiruje i vlaži kožu te kosi daje svilenkasti sjaj, dok pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose.

Suha i oštećena kosa zahtijeva kompleksniju njegu, a uz šampon poželjno ju je dodatno njegovati i uljima. Olival Avokadovo ulje za kosu izvrsno nadopunjuje avokadov šampon, a primjenom ova dva proizvoda u kombinciji djeluje se na pojačani učinak regeneracije kroz dubinsko djelovanje aktivnih komponenti. Dok vitamini A, B, D i K hrane vlasište, vitamin E djeluje kao snažan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale i značajno doprinosi usporavanju procesa starenja kose.

Avokadov šampon možete kupiti u dm-drogerie markt, Kozmo, Bipa, Konzum, Spar, Kaufland, Plodine, KTC, Nama, Tommy, mali kupci i bolje opskrbljene ljekarne.

•    Avokadov šampon za kosu 27,90 kn
•    Avokadovo ulje za kosu 28,90 kn

www.olival.hr


Komentari

Odgovori

*