Uz NIVEA božićne pakete odabir poklona nikad nije bio lakši

Uz NIVEA božićne pakete odabir poklona nikad nije bio lakši

Omiljene božićne pjesme, kuhano vino, lampice posvuda, ukrašeni grad, pokloni, jasno vam je o kojem je godišnjem dobu riječ. Najveseliji mjesec u godini počinje!
NIVEA će vam i ovog Božića olakšati odabir poklona za svoje najmilije. Izbjegnite ludilo božićnog šopinga i iznenadite svog dragog, roditelje, prijateljicu ili sestru jednim od brojnih NIVEA božićnih paketa s omiljenim proizvodima za njegu tijela!

NIVEA Coconut Care paket u torbici

Kao stvoren za sve obožavateljice čarobnog mirisa kokosa je NIVEA Coconut Care paket u torbici. Razbudit će sva osjetila i oduševiti atraktivnom kozmetičkom torbicom koja sadrži: božanstveni NIVEA Care & Coconut gel za tuširanje, novi NIVEA Beauty Elixir DEOMILK Sensitive dezodorans s dragocjenom esencijom mlijeka za osjetljivu kožu te NIVEA Coconut & Monoi Oil uljni losion koji se trenutno upija u kožu te ju čini glatkom i podatnom.

MPC: 98,90 kn.

NIVEA Face Rose paket u metalnoj kutiji

Savršen poklon za sve ljubiteljice šminkanja i roze boje kojima je stalo do lijepe kože i njegovanih usana bit će NIVEA Face Rose paket u metalnoj kutiji. Mirisni poljubac ružinih latica ostavit će ovaj poklon paket u simpatičnoj rozoj kutiji s proizvodima: NIVEA MicellAIR® Rose micelarnom vodom i maramicama koji uklanjaju vodootpornu i dugotrajnu šminku bez tragova te Labello Rose s mirisom ruže.

MPC: 87,90 kn

NIVEA Cashmere Indulgence paket


Poklonite svilenkastu njegu tijela uz NIVEA Cashmere Indulgence paket! Ovaj poklon paket uključuje NIVEA Invisible for Black & White Clear dezodorans u spreju te njegujući NIVEA Care & Cashmere gel za tuširanje čija kremasta formula s proteinima kožu čini podatnom i mekanom poput kašmira.

MPC: 39,90 kn

NIVEA MEN Protect & Care paket u kutiji za alat


Razveselite svog omiljenog muškarca NIVEA MEN Protect & Care paketom u praktičnoj kutiji za alat! Ovaj idealan poklon za muškarce koji tragaju za besprijekornom njegom sadrži: NIVEA MEN Protect & Care pjenu za brijanje i balzam za njegu nakon brijanja, gel za tuširanje i dezodorans u spreju. Za dodatnu njegu muške kože tu je i NIVEA MEN krema lagane i nemasne teksture koja je prikladna za primjenu na licu, tijelu i rukama.

MPC: 146,90 kn

 NIVEA MEN Sensitive paket u torbici

Za sve muškarce s osjetljivom kožom, idealan poklon bit će NIVEA MEN Sensitive paket u torbici. Za besprijekorno brijanje i njegu osjetljive muške kože pobrinut će se: NIVEA MEN Sensitive pjena za brijanje s 0 % alkohola koja je izrazito blaga, neutralnog mirisa i obogaćena snažnom kombinacijom kamilice i hamamelisa te NIVEA MEN balzam za njegu nakon brijanja koji trenutačno umiruje i ublažava iritacije kože. Za dodatni okrepljujući muževan miris s ekstraktom bambusa tu je i NIVEA MEN  Sensitive gel za tuširanje.

MPC: 99,90 kn

NIVEA MEN Espresso Effect paket


Besprijekornu njegu muške kože pružit će NIVEA MEN Espresso Effect paket! Pouzdanu zaštitu kože omogućit će NIVEA MEN DEEP Espresso dezodorans u spreju s mirisom kave čija učinkovita formula s ugljenom ima snažan antibakterijski učinak te NIVEA MEN DEEP gel za tuširanje koji se pretvara u pjenu i koži pruža osjećaj dubinske hidratacije i energizirajuće svježine.

MPC: 39,90 kn

NIVEA poklon paketi dostupni su u trgovinama do kraja prosinca.


Komentari

Odgovori

*