Kako izgledati mlađe nekoliko godina

      Nema komentara na Kako izgledati mlađe nekoliko godina

Oglas

kako-izgledati-mladje

ljepota - kako izgledati mlađeAko želite izgledati mlađe, morate više pažnje posvetiti svome licu. Ono reflektira vaše zdravstveno i mentalno stanje, te osim njege izvana važno je da se brinete da budete u zdravom psihičkom i fizičkom stanju.

ljepota - kako izgledati mlađeNajvažnija stvar kod njege lica izvana je redovito čišćenje i održavanje vlažnosti kože, što se postiže hidratantnim i hranjivim kremama. Posebnu korist ćete imati ako hidratizirajuće sredstvo nanesete nakon kupanja, jer će se bolje upiti u kožu i ona će duže održati vlažnost.

ljepota - kako izgledati mlađeIako šminkanje s godinama počinjemo izbjegavati jer postarava kožu, pravilan izbor pudera, korektora, ruža za usne, maskare i rumenila vrlo je korisno u prekrivanju bora.

ljepota - kako izgledati mlađeIzbor kozmetike vrlo je individualan i ovisi o mnogim faktorima, poput oblika lica, boje tena, teksture kože, a ponekad i prilici, te univerzalnih savjeta nema. Ali nemojte žaliti novce i razgovarajte s profesionalnom osobom koja će vam preporučiti pravi look za vas. Neke osobe su osjetljive na sastojke u proizvodima za šminkanje, pa prije uporabe svakog novog proizvoda napravite 48-satni test na malenom području kože, npr. unutarnjem dijelu lakta.

Odgovori

*