25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Kozmetički noviteti u 2021.

Kozmetički noviteti u 2021.

Početkom godine kreće predstavljanje noviteta kozmetičkih kuća kako na području preparative tako i make up-a.
Iako je već prošle godine bilo usporeno sve, tako se i ove krenulo tempom koji nije uobičajen, no ipak noviteti stižu na tržište.

Neki od novih proizvoda koji su privukli najviše zanimanja su:

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacialmaska za lice koja efektivno, a istovremeno nježno s 25%AHA i 2% BHA kiselina obnavlja površinski sloj kože. Proizvod je kombinacija kiselna, brašna slanutka, antioksidnsa iz čaja…


The Inkey List Succinic Acid Blemish Treatment – ciljani tretman za akne smiruje upalu, smanjuje mrlje od akni, te sprječava začepljivanje pora. 2% jantarna kiselina u kombinaciji s 1% salicilne pomaže bržem rješavanju upala od akni.


Olay Regenerist Collagen Peptide 24 serum i dnevna krema – proizvodnja kolagena se smanjuje s godinama te su serumi i kreme s kolagenom neizostavni u njezi zrele kože.


Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub – piling za lice s AHA kiselinama, limunovom korom i šećerom za sjajnu i zdravu kožu.


The Ordinary Concealer – visoko pigmentirana formula koja bi trebala izgledati prirodno na koži.


Anastasia Beverly Hills Brow Freeze – Već poznat brand po svojim proizvodima za obrve predstavio je novi i kako tvrde najjače sredstvo za fiksiranje obrva.


Bobbi Brown Crushed Shine Jelly Stick – hidratantni ruž sa sastojcima poput voćnih ulja i hijaluronske kiseline laži usne uz istovremeno naglašene boje sa satenskim finišom za neodoljive usne.