3 beauty savjeta uz koja ćete pobijediti ljetne vrućine

3 beauty savjeta uz koja ćete pobijediti ljetne vrućine

Kada krenu ljetne vrućine nije lagano ostati brinuti se o izgledu budući da odjednom vrijede potpuno nova pravila. Jedno od njih je i jednostavnost kako kod šminkanja tako i kod njege. Ovo su 3 savjeta koji će vam pomoći da ostanete svježi i dobro izgledate bez obzira na visoke temperature.

1. Tijelo – Antiperspirant stavljajte prije odlaska u krevet. Ukoliko ga nanosite kada se negdje žurite vaše tijelo je već znojno i sporije ga apsorbira. Prije spavanja vaše tijelo je hladnije i antiperspirant bolje djeluje. Ujutro možete nanijeti još jedan sloj za dodatnu zaštitu.

2. Lice – Kako biste izbjegli otapanje make up-a izbjegavajte tešku šminku tijekom ljetnih vrućina. Da biste dobro izgledali nanesite vodootpornu maskaru i kremu u boji. Obavezno u torbici nosite i maramice koje posebno upijaju masnoću, one ne skidaju šminku ali vam pomažu neutralizirati sjaj.

3. Kosa – Ljeto je idealno vrijeme da kosu pustite na miru. Ukoliko je prirodno kovrčava, dodajte samo malo spreja za kovrčanje, ako je ravna jednostavno je počešljajte. Kada su temperature previsoke možete kosu podići u laganu punđu ili rep.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*