Tajne ljepote Angeline Jolie

angelina

Tajne ljepote Angeline Jolie

Što čini Angelinu Jolie jednom od najljepših žena na svijetu? Je li to duga kosa? Pune usne? Ili možda njen slobodan i samopouzdan stav? Ili je možda jednostavno rođena savršena?

Nevažno što je učinilo najljepšom, ona ipak poduzima neke korake kako bi očuvala svoju ljepotu što dulje. Neki od njih su:

– U jednom članku Angelina Jolie je izjavila kako je djeca održavaju mladolikom i lijepom. Kaže kako se nešto nevjerojatno događa u tijelu žene za vrijeme trudnoće, te da svaki put iz nje izađe sve ljepša.

– Neki časopisi su pisali kako se podvrgava holističkim tretmanima uljepšavanja iako nitko ne zna koje supstance se kriju u bočicama koje koristi.

– Kavijar je jedan od sastojaka tretmana kojima se podvrgava Angelina. Navodno cijelo tijelo njeguje maskama od njega, a učinkovit je zbog visoke razine proteina i ulja u kavijaru.

– Angelina obično teži minimalizmu i klasičnom stilu kada su šminka i odjeća u pitanju zbog izražajnih crta lica. Upravo zbog toga se najčešće na crvenom tepihu pojavljuje u crnim haljinama.


Komentari

Odgovori

*