25. travnja 2024.

Ljepota COVER magazin

Odlične ideje za ljepotu i njegovan izgled

Oskia kozmetika – top 5 proizvoda

Oskia London Skincare osnovala je 2009. godine Georgie Cleeve. Oskia je britanski kozmetički brand...

Oskia kozmetika - top 5 proizvoda

Oskia kozmetika – top 5 proizvoda

Oskia London Skincare osnovala je 2009. godine Georgie Cleeve. Oskia je britanski kozmetički brand koji je vrlo brzo nakon što se pojavio na tržištu osvoji kupce širom svijeta. Nahraniti kožu jedna je od osnovnih filozofija ovog branda. Brand također ističe da su njihovi proizvodi kreirani tako da ostvaruju rezultate na način da surađuju s kožom kako bi dugoročno popravili stanje kože.

Oskia proizvodi se u Hrvatskoj ne mogu kupiti no, dostupni su putem brojnih online shopova koji isporučuju u Hrvatsku.

Neki od najpopularnijih proizvoda branda Oskia su:

Oskia Renaissance Cleansing Gel – gel koji se brzo i lako pretvara u ulje, otapa i odstranjuje šminku te istovremeno njeguje kožu.

Oskia kozmetika - top 5 proizvoda

Oskia Renaissance Mask – maska za lice koja hrani kožu, istovremeno sadrži enzime koji djeluju površinski na čišćenje kože, ali druge sastojke koji koži vraćaju svježinu. Maska za lice se drži na licu 10 do 20 minuta a potom ispire ostavljajući kožu svježom i obnovljenom. Maska za lice sadrži AHA kiseline, mliječnu kiselinu, prebiotike…

Oskia kozmetika - top 5 proizvoda

Oskia Super 16 serum za lice s kolagenom. Serum sadrži, kako i sam naziv kaže, 16 super sastojaka koji potiču sintezu kolagena, smanjuju bore te djeluju na lifting kože lica.

Oskia kozmetika - top 5 proizvoda

Oskia Nutri-Active Day Cream je dnevna krema s vitaminom A, B3, E, peptidima, prebioticima, cinkom, selnom… Multivitaminska krema s anti ageing sastojcima koja obećava dugotrajnu hidrataciju.

Oskia kozmetika - top 5 proizvoda

Oskia Restoration Oil je kombinacija ulja koja se brzo upijaju. Ovo ulje hidratizira i ujednačava kožu.